שאלה על העונה הנוכחית והבאה

chermon

New member
שאלה על העונה הנוכחית והבאה

שלום, אני די חדש, היה יוצא לי לראות איזה פרק פה ופרק שם אבל לא משהו עקבי.. לאחרונה התמכרתי לסדרה קשות.. שנים שאני רואה טלוויזיה ולא נתקלתי במשהו כזה מעניין וחזק.. כבר חודש אני רואה את הסדרה רצוף ב12 בלילה בהוט3 ועכשיו גיליתי שאת הפרק שהיה אתמול (6/7/05) ראיתי כבר, אז כל העונה הזאת היא שידור חוזר? אם הפרק שבו הם עושים את המכה של רכבת הכסף הוא הפרק האחרון לעונה השלישית, מתי מתחילה העונה הרביעית? ורבעק, איך הצוות יוכל להמשיך עם כל העוינות מסביב? אני שונא את השחורה המבוגרת הזאת.. היא כזאת אמא של כל התחנה.. סדרה חזרה בטירוף, סוף סוף משהו איכותי, ואני מקווה שלא יורידו אותה מהמסך בקרוב. עופר.

8ballsnooper

New member
תשובה...

הפרק שראית אתמול עם רכבת הכסף זה שידורים חוזרים של העונה השניה אני חושב אבל לא בטוח... העונה הרביעית אמורה להגיע בקרוב לארץ בחודשים הקרובים, אבל שוב אני לא מתמחה ב-מתי הסדרה תגיע ,אז תצפה לתשובה יותר מוסמכת ולשחורה המעצבנת קוראים קלודט וכן היא מציקה אחי חחח אבל היא לא תהיה הבוס בזמן הקרוב של התחנה כי אסאוודה זכה בבחירות למועצת העיר אז לבנתיים היא לא קשורה..לפי מה שהבנתי נ.ב מצטרף לשאלה מתי תגיע העונה הבאה...ומתי אפשר לראות את השלישית אם מה ששדור בלילה זה השניה...

chermon

New member
אבוי לי!

החליפו את הממלכה במגן?? מתי יגיעו פרקים חדשים? שלא יאלצו אותי להוריד את כל העונה החדשה.. עופר.

The Human Torch

New member
אם הם לא המשיכו...

במשבצת השידור הנוכחית שהייתה לעונה השנייה לעונה השלישית סביר להניח שהם לא מתכוונים לשדר אותה בזמן הקרוב. אלא אם כן הם רוצים לשדר אותה בפריים טיים, זאת תיהיה החלטה מוזרה.

chermon

New member
אז מה קורה עם העונה החדשה?

מתי יהיו פרקים חדשים? ומה המספר של העונה שהסתיימה הרגע בערוץ 3? תודה, עופר.

Bombardier1

New member
פרקים חדשים...בקרוב. לא ידוע מתי

בדיוק. מספר העונה שהתסיימה הרגע בערוץ 3 היא שתיים(2).

ZolgaR

New member
כן השחורה זאת קלודט חחח היא דווקא

לא ממש מעצבנת לדעתי...פשוט היא עובדת "לפי הספר"... לא כמו הסטרייק-טים שהם עושים דברים מחוץ לחוק שדווקא עוזרים.קלודט עובדת בדיוק לפי החוקים ועושה עבודה טובה...כן אולי היא קצת מעצבנת אבל בעונה הרביעים לפי מה שהבנתי היא די סבבה.הדבר המעצבן זה המפקדת החדשה... שונא אותה... ד"א מישהו שם לב לזה שהיא שיחקה את קרואלה-דביל (ככה כותבים את זה??) ב-101 כלבים? (זה עם הדלמטים).

chermon

New member
לא התכוונתי לזה

לא התכוונתי לזה שהיא מעצבנת בגלל שהיא עובדת "לפי הספר" התכוונתי לזה שהיא מעצבנת בגלל שהיוצרים של הסדרה הכניסו במכוון דמות כזאת אמהית שעושה הכל ע"פ החוק.. אני מניח שעל ידי כך אנחנו רואים הרבה עימותים מקדמי עלילה חשובים, אבל רק לחשוב על הדמות האימהית המעצבנת שהיא מייצגת.. הדמות של מקי היא פשוט דמות מעולה.. לא תראו עוד סדרה עם כזה פלפל בטלוויזיה.. אני חייב למצוא סידור אחר, לא מתאים לי לראות פרק אחד כל שבת.. אבל תודע שיידעתם אותי. עופר.

plastique

New member
אתה מתכוון לגלן קלוז

היא עשתה עוד הרבה דברים בחייה חוץ מלהיות קרואלה דוויל.

chermon

New member
חח

לא אני לא מתכוון אליה.. בכלל לא ראיתי את העונה שהיא מופיעה בה.. אני מתכוון לקלודט. עופר.

למעלה