שאלה על העונה הראשונה, למי שזוכר

שאלה על העונה הראשונה, למי שזוכר../images/Emo13.gif

למה ראיין עוזב את משפחת כהן עם תריסה? הרי לא ברור בכלל ממי התינוק! ועוד שאלה לא קשורה-השחקן של סנדי משחק בעוד סרטים או סדרות? אם כן-באיזה?

בקשר לשאלה השנייה../images/Emo26.gif

אני יודעת שהוא שיחק בסרט "מרכז הבמה".. אבל אני לא יודעת את התפקיד..לא ראיתי את הסרט..אני חושבת שהוא משחק את תפקיד הרע

אשרת 1972

New member
סרטים נוספים

הוא הופיע גם בסקס שקרים ווידאו טייפ _ משם הוא זכור לי מאוד לטובה ), בתפקיד הבעל הבוגד והדוחה ובאמריקאן ביוטי , אתה יוכל לחפש גם באתר של האוזן שהשלישית יש שם רשימה רחבה ביותר .

princess360

New member
הוא שיחק גם

ב"נעבור גם את זה" את האבא של הבנות.. והגרוש של האמא ו.. הוא משחק במלא סרטים.. תכתבי את השם שלו בגוגל או משהו כזה..

מקווה שזה יעזור ../images/Emo13.gif

לגבי השאלה הראשונה- ראיין עזב כי יש סיכוי שהתינוק שלו (אבל רק אחרי הלידה אפשר לעשות את הבדיקה), הוא לא יכל להשאר עם הכוהנים כי לתרזה יש משפחה בצ'ינו והיא רצתה להיות עם המשפחה שלה, שהוא עוזב הוא אומר לסנדי שהוא לא רוצה שהילד הזה יגדל כמו שהוא גדל (כלומר ללא אבא). לגבי השאלה השניה- פיטר גלאדר הוא שחקן מאוד ותיק ששיחק בסרטים ובסדרות טלויזה רבות, הוא נחשב בזמנו לכוסון לא קטן (וגם עכשיו הוא לא בדיוק מכוער...
), עד הופעתו בתור סנדי כהן באוסי, פיטר כמעט תמיד לוהק לתפקידים של ה-"הרשע" ברבים מהסרטים והסדרות בהם השתתף. מידע לגבי קורות החיים המקצועים שלו ניתן למצוא באתר הבא" http://www.imdb.com/name/nm0001251/

למעלה