שאלה על הערות סקסיסטיות

סיווקס

New member
שאלה על הערות סקסיסטיות

במקרה שמתי לב ל2 הערות שהשאירו לי באתר, בסגנון "תתפשטי, רוצים לרות אותך ערומה" וקצת יותר בוטה. אז נכון, אני בן ככה שזה פעם ראשונה שקיבלתי וזה אפילו הצחיק אוותי מאוד, אבל זה העלה לי שאלה. מישהי מהבנות "הוטרדה" ככה פעם? אני מניח שבגלל שיש לי גם מצלמת רשת אז אני יותר חשוף, בעיקר אם לפעמים החברה שלי יושבת מול המחשב והמצלמה קולטת אותה. (אני חייב לציין שהמצלמה לא עובדת כל הזמן ובהחלט לא מצלמת מה שאנחנו לא רוצים שיצולם. כל השבוע אנחנו באוניברסיטה ובסופ"שים אז התוכנה של המצלמה משמיעה רעש 3 שניות לפני שהיא מצלמת כל פעם) חוץ מזה, יש גם הרבה בנות ברשת שיש להם גם מצלמות. מעניין אם גם הן מוטרדות בצורה כזאת.

ladyorion

New member
התשובה היא כן

בעבר היה לי Tagboard מוצמד לעמוד של המצלמת רשת שלי, והייתי מקבלת כמות בלתי מתוארת של הערות שאין לי שום חשק לחזור עליהם בכלל. נכון ושזה לא נעים, אבל השתדלתי כמה שפחות להתייחס לאותם הערות ולקחת את זה בפרופורציה. הtagboard הוא כבר לא חלק מעמוד הוובקאם שלי, לצורך הענין.

0רחלי

New member
זו הסיבה המרכזית

שבגללה אני לא שמה את הווב-קאם שלי און ליין באתר. משאירים לי הודעות מגעילות ברמה יום-יומית גם ככה.

איה@

New member
גם בלי מצלמה ../images/Emo26.gif

אני מקבלת תגובות מעליבות טורדניות וגסות, יש איזה זרובבל אחד שעושה לו מנהג קבע להכניס תגובות שלא מהענין. נראה לי שזה אותו אחד שמטריד גם את רחלי.
איה.

ohad m

New member
מה אתם בוכים ?

לי התחילו לשלוח תחתונים וחזיות בדואר.

למעלה