שאלה על העריסה ובייבי סנס והגנה מהש

הילית111

New member
שאלה על העריסה ובייבי סנס והגנה מהש

שאלה על העריסה ובייבי סנס והגנה מהשמש היי לכולם וערב טוב הגוזל שלי כבר בן שלושה שבועות ולאט לאט אני מקבלת את השינוי האדיר בחיים שלי (ממש לא קל...) המחשב היה לא תקין והצטברו לי שאלות..אשמח לעזרתכם רציתי לדעת העריסה ששכרתי לתקופה של שלושה חודשים האם זה בסדר אם שמים על המזרן של העריסה עוד שמיכה כדי שיהיה יותר רך לתינוק (כמצע כזה )או ההיפך התינוק צריך לישון על מזרן העריסה בלי מצע נוסף כי פשוט המזרן של העריסה נראה לי מאוד קשיח כזה ולא נוח או שזה רק ניראה לי ? מעבר לזה מחר אנו מקבלים את הבייבי סנס שהזמנו (כל מי ששמע שאין לנו בייבי סנס נחרד כאילו זה הדבר הכי נורא בעולם...אז קנינו בסוף )אשמח לקבל תובנות על הבייבי סנס כלומר זה בייבי סנס 3 אם אני מחברת אותו לעריסה אז אני לא יכולה לשים עוד מצע על העריסה שיהיה יותר נוח לתינוק לא? והבנתי שאם לא מכבים את המכשיר כשמרימים את התינוק יש אזעקה שחבל על הזמן ...... יש איזה פטנטים נוספים לשימוש במכשיר? בנוסף מחר אולי אני אצא עם התינוק קצת לסיבוב קצר בעגלה עם ליווי צמוד של הבעלול(חוץ מטיפת חלב בכלל לא יצאתי איתו ... עוד לא מרגישה מספיק ביטחון לצאת איתו לבד אם פתאום הוא יתחיל לצרוח לי... ) הבנתי שמחר יהיה יום עם שמש האם צריך לשים על הפנים של התינוק איזשהוא קרם הגנה מהשמש אני אוסיף שכמובן אני לא אלך איתו כל הזמן בצד של השמש וזה לא שמש של חוף ים אבל בכל זאת זה שמש אם יוצאים מחר ביום אז אני צריכה לשים קרם הגנה מהשמש לתינוק ? אני אוסיף שהעור של הפיצפון רגיל ואין בעיות מיוחדות (חוץ מיובש קל שהולך ונעלם תודות לשימוש בבלנלאום הרמל כל יום ) תודה וערב מקסים לכולם

חנול

New member
עונה לך בקצרה מפאת חוסר זמן

עונה לך כמובן רק מניסייון לאמוסמך שלי, ולכן קבלי את ההמלצות בזהירות הראויה ותוך הפעלת שיקול דעתך: 1. אנחנו בהחלט רפדנו מעט את המזרן (דבר ראשוןן שמנו את החומר נגד בריחות של פיפי (זה כבר מרפד ) ואז עוד סדין וסדינית. כשהיא עברה למיטה רפדנו יותר (היום יש לה פליז מתחת לסדין כדי לתת קצת תחושת "פוך"). 2. אנחנו את הבייבי סנס הפעלנו רק בגיל 3 חודשים כשהיא עברה למיטה שלה (ורפדנו את המזרן כבר מההתחלה כמו שהסברתי ב-1, ועדיין הבייביסנס תפס-אבל תנסי פעם אחת כדי לוודא, ואז גם תגלי את האזעקה). עד אז היא ישנה על הגב לידנו, ולא חשנו בצורך. כשהיא עברה למיטה שלה בחדר שלה, כבר הרגשנו צורך שיהיה מה שישמור עליה כי אנחנו לא לידה ולא קשובים לכל רחש. 3. יציאה מחר- את תגלי שהקטנציק לא כ"כ יאהב להיות חשוף לשמש ישירה (הוא עוד לא התנסה בכך) ולכן סביר שממילא לא תחשפי אותו כמעט בכלל לשמש. אז כדי להיות בצל לא צריך קרם..ובשביל הכמה דקות (בהגזמה) שהוא יחשף לא הייתי מורחת כלום. חוץ מזה, לא לשכוח שילד צריך שמש (היום נותנים בגלל זה תוספות ויטמינים, כי ילדים לא חשופים לשמש באותה מידה). חוץ מזה, תהני!!!!

ferdinand

New member
התכוונתי כבר לשאול -

לאן נעלמת!!!! כן! השינוי בחיים הוא אדיר. וזה באמת לא קל. אלו אחד מהמשפטים שקשה מאוד להבין (לא רציונלית) משהו שרק כשחווים מבינים באמת. כן ה-"חיים הישנים" הלכו לבלי שוב - יחי המלך החדש!!!
ת'אמת - אני כבר די שכחתי איך ניראו החיים שלי, לפני שהפכתי להיות אבאסאפיאנס! אז הפעם, אני לא אגיד לך, שתנסי להיות רגועה יותר ולחוצה פחות! זה פשוט יעבור עם הזמן, ועם העייפות. לאט לאט מגלים שאפשר פה ושם לעגל פינות, ושומדבר נורא לא קורה. המזרון של העריסה - אלא אם כן הוא עסוי מבטון, הוא בסדר גמור, ואין לתינוק שום בעיה לישון עליו "כמו תינוק"
מה שאולי יותר חשוב - לפרוס מסביב לראש שלו משהו, ספר מתקפל שכזה, או שמיכה מגולגת, שתהיה לו תחושה שהוא נמצא בתוך מרחב סגור קטן ונעים. בייבי סנס - מעולם לא הישתמשנו! לדעתי זה מכשיר שכל ייעודו הוא לקצר את שעות השינה שלך, שגם ככה הן בבוודאי מעטות מדיי, ולהכניס אותך לחרדות נוספות, באדיבותן של אזעקות שוא אינסופיות!. לצאת החוצה - פעולה מאוד חשובה, גם לך, וגם למלאך הקטן! וביימי השמש האלו, כדאי לעשות את זה כמה שיותר! לדעתי לא צריך למרוח עליו שום דבר! (בכלל, אני חושב שכמה שפחות מורחים עליהם כל מני דברים, זה יותר טוב!) ובכלל, תינקות הם ייצורים הרבה פחות עדינים ושבריריים ממה שלפעמים נדמה לנו! אם הוא שוכב לו בביטחה בתוך עגלה מוצלת, לבוש ומכוסה היטב, לא רק שהוא לא יצווח, הוא יהנה מאוד מהטיול שלכם. ואם כבר החלטת על מינשא וקנית אותו - זו יכולה להיות גם אופציה מאוד מהנה לטיול. ושיהיה בכיף!

הילית111

New member
היי תודה עזרת!

היי פרדיננד! אין עליך איזה תשובה מפורטת אני כל כל חסרת ביטחון ופוחדת כל הזמן שאני עושה משהו לא טוב.... תודה על התשובה -אבא לשלושה אפרוחים אני תופסת ממך בר סמכא! וןבכלל כולם פה יודעים כל כך הרבה אני פחות נכנסת לכתוב בגלל התינוקי שלי אם כי יש לי נייד שעוד מעט אני מתקנת ואז יהיה לי יותר זמן לגלוש תודה וסופש מקסים לך

תאירU4

New member
לגבי ביביסנס..

היה לנו, אבל הוא שימש את השכנים והאחינים הרבה יותר מאשר את ה-4 שלי. למעט עם הקטנה שיו בעיות של נשימה, (ואז הוא לא היה אצלנו-הוא היה בשימוש אצל השכנה) לא השתמשנו בו בכלל. לדעתי אין צורך ממשי בזה. זה עוד דבר שמכניס להיסטריה מיותרת. היחידים שחייבים כזה דבר זה הילדים עם ריפלוקס ואז הם מקבלים אחד מבית החולים, הם עוברים קורס עזרה ראשונה והחיאה. תשמחו שאתם לא בצד הזה. אבל אם זה מה שיגרום לכם להרגע , ולגדל את הידל בנחת, אז זה שווה כל שקל. וטיפ קטן מאמא ל-4. תלכי עם מה שאומרת לך הבטן, אל תקשיבי כל כך הרבה לכל העצות מסביב כי זה מאוד יבלבל אותך. הבטן שלך תמיד דוצקת בסופו של דבר כי רק היא מכירה הכי טוב את הצעצעים שלה. שיהיה לך בכיף הבילוי עם הבעל. עוד כמה שבועות יצחיק אותך החוסר בטחון שלך ואיך פחדת לנשום לילד הבן שלך. תהני ממנו ותגדיל אותו ברוגע וזה הכי חשוב.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo45.gif אכן, את מכירה אותו הכי טוב, ולכן גם לדעתי כדאי שתלכי עם האינסטינקט שלך. אנחנו דוקא כן השתמשנו בבייבי-סנס, ואותי זה דוקא מאד הרגיע. לפני זה, הייתי רצה כל שתי דקות לבדוק עם הוא נושם... אנחנו משערים שלנו הוא גם היה באמת חשוב- פעם אחת בלילה, הבייבי-סנס צעק, וכשהגענו למיטת הנסיך בריצה, מצאנו אותו מתנשם במהירות. שיערנו שנשימתו באמת עצרה בשינה, והציפצוף הנוראי של המכשיר העיר אותו.

תאירU4

New member
ד"א במקרה כמו שאת מתארת

במקרה כזה ח-י-ב-י-ם להגיע עם הילד לבית החולים!!!!! אחד הדברים של מוות עריסה זה ככל הנראה בזמן השינה עם נרדמים עמוק ולכן מפסיקים לנשום. הביביסנס מעיר אותם וזה החשיבות הכי גדולה של הבייביסנס ולא הציפצוף להורים! וכן בכל פעם שיש קרה כזה צאיך להגיע למיון במיידי! רק לרקע כללי...

schlomitsmile

Member
מנהל
בינתים הוא בן 11 וחצי ולמרות שלא סבל מאז מבעיות נשימה, האמא המתוסבכת שלו, עדיין בודקת כל לילה האם הוא (ושני אחיו) נושמים...../images/Emo9.gif

הילית111

New member
תודה-עזרת

הרבה אומרים לי ללכת על תחושת בטן ולהיות אמא לא לומדים בבית ספר אבל עדין אני פ וחדת אני אמא בהתהוות.. סו]פש מקסים

hirshfe

New member
רק תחושת בטן

לכל דבר בחיים יש מאה פתרונות. ומה שנכון לי ולנדב, לא יהיה כנון לך וילדך. וגם לא בטוח שיהיה נכון לך וילדךהשני (שיבוא מתי שיבוא)

anguly

New member
אסור למרוח קרם הגנה לפני גיל 1/2 שנ

לפחות ככה כתוב על הקרמים לתינוקות... בכל מקרה עדיף לא שמש ישירה - אלא לשבת בצל או לשים חיתול שיצל מפני השמש על העגלה. ובהחלט מומלץ לצאת החוצה - זה בריא - והימים עכשיו נעימים ולא חמים מדי (ואם הלוגיסטיקה של תאומות בקומה שלישית לא היתה מורכבת כל כך, הייתי יוצאת כל יום...) בייבי סנס - אני חסידה שלו - בכל שנות השימוש היו לי שתי אעקות שווא - שלגבי אחת אני לא בטוחה שהיתה שווא...... בעריסה אני מסדרת את שני המשטחים כך שכל השטח מכוסה. אני ישנה ככה יותר בשקט לא צריכה להקשיב לכל רחש. לגבי ריפוד המזרון אין צורך - אבל כמו שכתב לך פרדיננד כדאי להקטין את המרחב כשהם ישנים - אני אפילו אורזת בשמיכה - ואז השינה יותר שקטה והן לא מעירות את עצמן בנפנופי ידיים.

akavishon

New member
מעבר למה שכבר ענו כאן לפני

המסר הכי חשוב הוא שתלכי עם התחושות שלך... אין שום סיבה שבעולם שלא לצאת איתו מהבית, ולא רק שחם... גם בימים קרירים, אפשר להלביש אותו טוב, להגן מרוח ולצאת מהבית. להיות בחוץ יעשה לשניכם (או שלשתכם) רק טוב. לגבי בייבי סנס - לנו להיו מקרים שהוא סתם ציפצף, אבל היו מקרים שהוא לא צפצף כשהיה צריך... ולא שחס וחלילה קרה משהוא, אלא, שלנו בחדר יש מאוור תיקרה, ולפעמים היו מקרים, שהוצאנו את התינוקת והבייבי סנס "הרגיש" את המאוור תיקרה ולא ציפצף....

hirshfe

New member
משהו לגבי בייסנס

אני הולך להשמע אכזרי אבל קחי את מכשיר הזה ושמי בפח הקרוב - לא שווה כלום אני עד היום רועד, שאני נזכר במכתב שידידה שלי מארה"ב כתבתה לי ובו היא סיפרה מקרה של חברת ילדות שלה, שהבייסנס של הבן שלה לא ציפצף (שהיא צריך) ואז אני נזכר ביום, שבו בשלוש בלילה, שברתי את השיא העולמי לניתור מהמיטה (חמישה מטר בסיבוב) ששלי ציפצף ללא כל סיבה בשלוש בבוקר. מכשיר ארור

הילית111

New member
תודה ומעדכנת

למרות שחלק מאוד בעד המכשיר וחלק נגד בסוף הלכנו עם הזרם וקנינו בעלי הביא את זה היום זה שני משטחים עגולים (פעם זה היה מלבניים ) שמתי מתחת לעריסה והמשטח לא שטוח לגמרי קצת בולט זה צריך להיות ככה ? זה נוח לתינוק? אני שואלת כי הבנתי שהמשטח של הביבי סנס צריך להיות מתחת למזרון ואסור שמשהו יפרידבינו ובין המזרן. שמתי את המשטח במרכז העריסה

למעלה