שאלה על העתקת תיקיות

yukxbk

New member
שאלה על העתקת תיקיות

כשאני מעתיק במימשק גראפי בלינוקס תיקיה שנוצרה ע"י וינדוס, ההרשאות של התיקיה (שנוצרו בוינדוס) אינן מועתקות ליעד החדש. איך אני מעתיק את התיקיות עם ההרשאות המקוריות?

yukxbk

New member
תודה, לא הכרתי את p-

האם אני צריך לכתוב גם sudo? (הפצת מינט)

האם זה נכון:
sudo cp -p -r /media/sda1/windows /media/sdb1/windows

אני רוצה גם להשאיר את הזמן המקורי של הקבצים, כי לינוקס תמיד מוריד שעתיים מזמן הקובץ. האם צריך להוסיף עוד פרמטר שישאיר את הזמן המקורי של הקבצים?

Dניאל Mור

New member
קפוץ לביקור קצר ב - man cp

וחפש את המחרוזת time
אתה עוד תתפלא!

בהצלחה!

+דניאל.

yukxbk

New member
איך אני משתף תיקיה בלינוקס מינט

כדי שאוכל להעתיק ממנה קבצים למכונה וירטואלית עם חלונות 7 שאני מריץ גם-כן בלינוקס מינט (כמערכת מארחת).
אשמח על הוראות שיתוף גם במערכת האורחת (חלונות 7) וגם במערכת המארחת (לינוקס מינט).
תודה

Dניאל Mור

New member
חוץ מכל מיני "קומבינות" שלעיתים אפשר לבצע

על בסיס הפלטפורמה הוירטואלית שמאפשרת כל מיני סוגים של "שיתופי תיקיות", האם אתה מכיר את המושג Samba? אם לא, כדאי לקרוא קצת ברשת. מדובר על פרוייקט שיאפשר לך שיתוף קבצים (ומדפסות) בין מחשבי חלונות ל - Linux (ועוד). קיים המון חומר באינטרנט בנושא זה. נסה ועדכן אותנו במידה ואתה מסתבך.

בהצלחה רבה!

+דניאל.

yukxbk

New member
תשובה אחרי 4 ימים

גם במכונה הוירטואלית יש אפשרות לשתף תיקיות, כפי שהוסבר לי בפורום מקביל. כדי לשתף תיקיות, יש צורך להוריד רכיב נוסף למכונה הוירטואלית, ואצלי זה אינו מתאפשר בגלל חיבור אינטרנט בלתי יציב בלינוקס (אינני יודע למה החיבור אינו יציב).

החלטתי להגדיר USB 2 במכונה הוירטואלית, וגם לזה צריך להוריד קובץ נוסף. איזה קובץ ניתן להוריד כדי שהמכונה הוירטואלית תזהה חיבור של DOK USB 2? המכונה היא Virtual Box

למעלה