שאלה על הפעלת סמארטפון

ganbarimasu

New member
שאלה על הפעלת סמארטפון

שלום לכולם, והתנצלותי הכנה מראש על השאלה האולי טפשית (אבל אני לא מבין כלום בסמארטפונים. נאדה. גורנישט)...
אשתי קיבלה מכשיר GALAXY II מהעבודה.
לשנינו לא היו סמארטפונים עד היום ואין לנו מושג איך עובדים אתם.
למשל:
1. איך נכנסים למייל שלנו בוואלה? ניסינו אבל ברגע שהקלדנו את השם והסיסמא למייל כרגיל זה לא עבר אלא נתן לנו מסך לבן עם אותיות מוזרות.
2. איך מורידים ומאיפה את האפליקציה הזו שקוראת או סורקת את הקודים המרובעים האלו שיש תמיד בכל מקום?
3. איך בכלל מורידים אפליקציות או שירים?

אני יודע שהשאלה טפשית מחד אבל ענקית ולא ממוקדת מאידך, אבל אשמח להכיר קצת יותר את ה"משחק" החדש...

בתודה מראש

BravoMan

Active member
השאלות לא טיפשיות!

המכשיר הוא מכשיר מתוחכם, שיכול לעשות הרבה דברים, ולמרות שחלק מהם די אינטואיטיבי, לפעמים לוקח זמן להתרגל לעבודה איתו.

המכשיר הזה מבוסס Android ויש לו פורום משלו כאן בתפוז:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

אני אענה על חלק מהשאלות, אבל אני לא עובד עם וואלה ולא מכיר את ההגדרות שלהם.

נתחיל מהסוף: במכשיר יש חנות יישומים מובנית, שנקראת Google Market, ציור של שקית קניות לבנה עם רובוט ירוק עליה.

וודא שהמכשיר מחובר לאינטרנט ולחץ עליה.
בפעם הראשונה תתבקש ליצור חשבון Gmail או להכניס אחד קיים אם יש לך.

לאחר התחברות ראשונית החנות תעדכן את עצמה ותהפוך ל-Google Play.

היא תציג לך אפליקציות נבחרות ותאפשר לך לחפש אפליקציות שונות.

Google לא מוכרים כרגע מוזיקה לישראל, לכן תצטרך להעביר את המוזיקה שלך מהמחשב, ע"י חיבור המכשיר.

כאשר תחבר את המכשיר, שים אצבע על השורה העליונה (היכן שהשעון ומד הקליטה) ומשוך אותה למטה.
זה המקום בו מופיעות כל ההתראות על כל מה שקורה במכשיר כמו קבלת מייל, SMS, עדכוני תוכנה וכו'.

כשהמכשיר מחובר למחשב תופיע שם שורה שמראה שיש חיבור.
כשתלחץ עליה, המכשיר יפתח על המחשב בתור כונן ותוכל להעתיק עליו שירים, סרטים וכל קובץ אחר שתרצה.

בהצלחה!

AYELET1

New member
את המייל של וואלה מגדירים היכן שמגדירים את

כל המיילים
אך חייבים להגדירו כIMAP

למעלה