ראיתם את הפרסומת של הילד ששותה חלב ונדבקים אליו מגנטים מהמקרר? אני שמעתי פעם שחלב מחמצן ברזל שזה אומר שבעצם הברזל לא נקלט בגוף מישהו מכיר את התופעה ? זה באמת נכון?
אבל למשל לא לוקחים כדורי ברזל בסמיכות לאכילת מוצרי חלב כי זה מעכב את הספיגה. נראה לי שבמקרה שמדובר בברזל מלאכותי בצורת כדורים (למשל לאנמיים) זה באמת מעכב ספיגה, אבל נדמה לי שזה איכשהו מסתדר עם בשר מהטבע. אולי יש פה מומחים גדולים ממני שיסבירו
יש לי שלה: אני קצת תמימה כנראה אבל, יש איזשהו גוף או למשהו שאחראי לבדוק את האמינות של הדברים שאחראי לבדוק אם באמת בחלב הזה שעולה בד"כ 1-2 שקלים יותר יש יותר ברזל או לחלופין יותר סידן?