שאלה על הפשרת מוס -שוקולד קפוא,,

shron17

New member
שאלה על הפשרת מוס -שוקולד קפוא,,

אתמול בבוקר הכנתי עוגת -מוס ,והכנסתי אותה ל-8 שעות לפריזר,
בלילה ,העברתי אותה מהפריזר למקרר להפשרה,
אבל כעת ,היא נראת רכה יותר מדי,טהפרוסות מאבדות את צורתם.
השאלה שלי:
האם אפשר כעת שוב להכניס לפריזר, לשעה,
בכדי לייצב את מראה פרוסות העוגה ?
אשמח לתשובה.
 

shron17

New member
אף אחד לא יודע להשיב ???

חשוב לי לדעת מה עושים,
כי העוגת-מוס ממשיכה להתרכך עוד ועוד - כשהיא במקרר.
האם אפשר להקפיא שוב, או שעדיף לזרוק אותה ?
 

bali

New member
מנהל
אפשר להחזיר למקפיא

האם היה במתכון משהו שמייצב את המוס כמו ג'לטין או אינסטנט פודינג? במיוחד בקיץ זה זה חשוב לעזור להן להיות יותר יציבות.
 
למעלה