שאלה על הפשרת מוס -שוקולד קפוא,,
אתמול בבוקר הכנתי עוגת -מוס ,והכנסתי אותה ל-8 שעות לפריזר,
בלילה ,העברתי אותה מהפריזר למקרר להפשרה,
אבל כעת ,היא נראת רכה יותר מדי,טהפרוסות מאבדות את צורתם.
השאלה שלי:
האם אפשר כעת שוב להכניס לפריזר, לשעה,
בכדי לייצב את מראה פרוסות העוגה ?
אשמח לתשובה.
אתמול בבוקר הכנתי עוגת -מוס ,והכנסתי אותה ל-8 שעות לפריזר,
בלילה ,העברתי אותה מהפריזר למקרר להפשרה,
אבל כעת ,היא נראת רכה יותר מדי,טהפרוסות מאבדות את צורתם.
השאלה שלי:
האם אפשר כעת שוב להכניס לפריזר, לשעה,
בכדי לייצב את מראה פרוסות העוגה ?
אשמח לתשובה.