שאלה על הצגת מילים בנגן? יש נגן מבוסס פלאש שמציג את המילים של השרים?
W weird dust New member 27/5/05 #2 כל הנגנים הג'נריים מציגים קבצי LRC. מומלץ לקחת נגני פלאש טובים יותר היודעים לקרוא טקסט כמו הנגן הזה.
D dolv New member 27/5/05 #3 ניסוח מחודש.. התכוונתי האם הנגן מציג את כל מילות או רק את שמו של השיר? יש לך מושג אם איכות ההקלטה ב sandisk טובה?
ניסוח מחודש.. התכוונתי האם הנגן מציג את כל מילות או רק את שמו של השיר? יש לך מושג אם איכות ההקלטה ב sandisk טובה?
W weird dust New member 27/5/05 #4 איכות ההקלטה שם לא טובה אני יתן לה משנו כמו טוב-. הסאן דיסק לא מציג מילים רק את שמו של השיר.
D dolv New member 27/5/05 #5 אתה יכול להמליץ על נגן בעל איכות הקלטה טובה וגם שיהיה מציג את כל מילות השיר?
D dolv New member 27/5/05 #7 תודה על המאמרים, התקציב הוא בערך 600 ש"ח (התכנון לקנות בחו"ל) 1.מה שחשוב לי בעקרון זאת איכות ההקלטה והשמיעה, ואני לא צריך יותר מגיגה. על מה אתה ממליץ?
תודה על המאמרים, התקציב הוא בערך 600 ש"ח (התכנון לקנות בחו"ל) 1.מה שחשוב לי בעקרון זאת איכות ההקלטה והשמיעה, ואני לא צריך יותר מגיגה. על מה אתה ממליץ?
W weird dust New member 27/5/05 #8 אני מקווה שזה או המזרח או ארה"ב אם לא, אין לך מה לקנות, עם המיסים בדרך חזרה לארץ זה עלול גם להיות יותר יקר. בכל מקרה מה אתה אומר על הנגן הזה?
אני מקווה שזה או המזרח או ארה"ב אם לא, אין לך מה לקנות, עם המיסים בדרך חזרה לארץ זה עלול גם להיות יותר יקר. בכל מקרה מה אתה אומר על הנגן הזה?