שאלה על הקצפה

  • פותח הנושא ayan2
  • פורסם בתאריך

ayan2

New member
שאלה על הקצפה


שלום!

אני רוצה להכין את העוגה שבמתכון הזה:
http://saloona.co.il/meravml/?p=185&utm_source=facebook_food&utm_medium=social&utm_campaign=ongoing

בהוראות ההכנה, השלב הראשון של הכנת הבסיס הוא:
"מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה."

האם עלי להוסיף את הסוכר בהדרגה או שאין צורך? אפשר להוסיף את כל הסוכר בבת אחת?

תודה מראש לעונים!


(גילוי נאות: שאלתי גם בפורום אחר אבל קיבלתי תשובות מגוונות ואני לא יודעת בסופו של דבר מה לעשות
)
 

יצורה

New member
מקציפים עם מעט מהסוכר

וכשמתחילה הקפצה מתחילים להוסיף את שאר הסוכר בהדרגה.
 
למעלה