שאלה על הקצפה
שלום!
אני רוצה להכין את העוגה שבמתכון הזה:
http://saloona.co.il/meravml/?p=185&utm_source=facebook_food&utm_medium=social&utm_campaign=ongoing
בהוראות ההכנה, השלב הראשון של הכנת הבסיס הוא:
"מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה."
האם עלי להוסיף את הסוכר בהדרגה או שאין צורך? אפשר להוסיף את כל הסוכר בבת אחת?
תודה מראש לעונים!
(גילוי נאות: שאלתי גם בפורום אחר אבל קיבלתי תשובות מגוונות ואני לא יודעת בסופו של דבר מה לעשות
)

שלום!
אני רוצה להכין את העוגה שבמתכון הזה:
http://saloona.co.il/meravml/?p=185&utm_source=facebook_food&utm_medium=social&utm_campaign=ongoing
בהוראות ההכנה, השלב הראשון של הכנת הבסיס הוא:
"מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה."
האם עלי להוסיף את הסוכר בהדרגה או שאין צורך? אפשר להוסיף את כל הסוכר בבת אחת?
תודה מראש לעונים!

(גילוי נאות: שאלתי גם בפורום אחר אבל קיבלתי תשובות מגוונות ואני לא יודעת בסופו של דבר מה לעשות
