שאלה על הרדמות ידיים

קובולט

New member
שאלה על הרדמות ידיים

זוכרות שבתק' ההריון קמנו בבוקר עם תחושה שהרגל או היד נרדמה... אז אצלי זה חזר משום מה.....(ולא נראה לי שאני שוב בהריון). עד כדי כך זה מציק שאני ממש מפחדת להרים את בר מייד על הידיים שאני מתעוררת כדי דלא יפול לי, אני מוצאת את עצמי מנערת ידיים מוחאת כפיים עד שזה קצת עובר חלקית ונעלם לגמרי במשך היום קרה למישהי??? אולי כדי לראות איזה רופא??

בלינקה

New member
קורה גם לי

ככל שעובר הזמן פחות ופחות, אבל אף פעם לא הגיע לרמה שאת מתארת. לא עשיתי עם זה כלום

יעלי ס

New member
לא נרדמו לי ידיים אף פעם,גם לא

בהריון,אבל אני יודעת שזה קשור לנוירולוג. אולי כדאי לך לגשת לנוירולוג לבדיקה? תרגישי טוב!

שיפסלה

New member
לי זה קורה

אבל לאו דוקא כשמתעוררת. לפעמים כשאני מטיילת עם העגלה, אני מרגישה את התופעה בכף היד שמחזיקה בידית העגלה. בינתיים אני לא עושה עם זה כלום. זו נראית לי בעיה של זרימת דם. היתה לי תופעה דומה לפני ההריון. לרופא אז לא היה פתרון, בעיקר כי זה היה קורה אקראית. כשאחליט לטפל בזה, זה יהיה בעזרת רפואה משלימה.

נשמע כמו תסמונת התעלה הקרפלית

בגלל העומס על שורש כף היד אחרי שמחזיקים את התינוק הרבה. ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה או אורטופד. בד"כ מפנים לריפוי בעיסוק להכנת סד. לפעמים מפנים לניתוח פשוט יחסית...אבל לפני זה שווה לנסות ריפוי בעיסוק (הסד אמור למנוע תנוחות מסויימות שמכאיבות בשורש כף היד ובכך להוריד את העומס ולהעלים את הכאב) , או לפנות לדיקור. תרגישי טוב

טיפוטף

New member
נכון מאוד.

תסמונת תעלה קרפלית היא אחת הבעיות השכיחות. אם הרגל נרדמת זה יכול להיות לחץ מעמוד השידרה - בכלל ההריון גורם להמון בעיות בעמוד השידרה ובכל מקרה כדאי להיבדק. חוסרים של ויטמינים יכולים גם הם לגרום לבעיות מסוג זה וגם אותן שווה לבדוק. בקיצור, תתחילי ברופא כללי שיתחיל את הבירור.

מצויין, גנבתן לי את התשובות

בדיוק השבוע שוחחתי על כך עם הרופא. גשי לרופא המשפחה וערכי בירור טוב מתזונה ועד בדיקות להולכה עצבית יש מה לעשות, חבל שסתם תשארי עם זה (אם כי, זה מה שאני בחרתי לעשות בינתיים...) תרגישי טוב!

קובולט

New member
תודה... באמת כיסיתן הכל

תזונה מאוד לא מאוזנת מאז שבר הפסיק לינוק,,, אבל עלה יפה במשקל ולהחזיק אותו זה כבר לא פיקניק. ויטמינים אני ממש לא יודעת איך הצלחתי להקפיד על לקחת אותם כל יום בזמן ההריון עכשיו אני לא תמיד זוכרת....מזל שאני לא צריכה גלולות
אחרת העייפות הזו הייתה מתפרשת אצלי כהריון נוסף...עוד לא עוד שנה בערך- אני מקדימה בתשובה לאמא של פילפילון.

ככה? אני מתחילה לדאוג

כי אם יש באיזור לפחות 3 נשים שחושבות שאני "דודה פולניה" אולי כדאי לבחון את הנושא
עוד שנה זה זמן מצויין! להודיע כבר לרופא הכי מקסים במדינה לשריין לך תור?

קובולט

New member
כמובן...../images/Emo24.gif

אל תדאגי שלחתי אליו חברה- לשקיפות סריקה ומי שפיר, עוד 3 שבועות בערך היא אצלו שחלילה לא ישעמם לו בלעדינו

למעלה