שאלה על הרתחת חלב
אני חולת קפה אבל אין לי מכונה.
בד"כ שותה מה שנקרא נס,שחור + חלב.
ברצוני לשאול לגבי בתי הקפה, שמתי לב שהקפה חם
אך לא רותח
האם ייתכן שהחלב לא מורתח לגמרי כלומר ב 100 מעלות?
ואיך הוא יוצא סמיך?
(כלומר למה אצלי בהרתחה על הגז לא יוצא סמיך ואני צריכה להקציף
אותו בפרקולטור ואז הוא כמו חלב של בתי קפה
תודה מראש
![](http://timg.co.il/f/Emo357.gif)
אני חולת קפה אבל אין לי מכונה.
בד"כ שותה מה שנקרא נס,שחור + חלב.
ברצוני לשאול לגבי בתי הקפה, שמתי לב שהקפה חם
אך לא רותח
האם ייתכן שהחלב לא מורתח לגמרי כלומר ב 100 מעלות?
ואיך הוא יוצא סמיך?
(כלומר למה אצלי בהרתחה על הגז לא יוצא סמיך ואני צריכה להקציף
אותו בפרקולטור ואז הוא כמו חלב של בתי קפה
![](http://timg.co.il/f/Emo9.gif)
תודה מראש
![](http://timg.co.il/f/Emo140.gif)