שאלה על השחקנית שמשחקת את סברינה

allgood

New member
שאלה על השחקנית שמשחקת את סברינה

תגידו בת כמה היא? ולמה היא מצטלמת בעירום?(יש בקזאה גם סרט סקס שבה היא משתתפת!) ??? היא לא אמורה להיות ילדה?

OguyO

New member
נראה לי שאתה מתבלבל איזה שם כתבת

בחיפוש??????????

לא בטוח...

יש המון זיופים באינטרנט. כמעט לכל שחקנית יש.... אז לא להתייחס לדברים האלה ברצינות

OguyO

New member
נוו ראית את הפנים אבל החליפו לא את.

הגוף לגוף של מישהי אחרת ערומה ....

allgood

New member
לא יודע אם זה מותר...

יש פה תמונה שלה... http://www.fresh.co.il/redirect.php?link=2004/01/20/405090.jpg&action=do

starguiding

New member
זאת לא היא

מצטערת לאכזב, אבל רואים בבירור שזאת תמונה מודבקת...

היייייי את גם משתתפת בפורום

המורדים , לא ? עם כן ועם לא ..... לא משנה בקיצור משהו יכול להביא לי תמונות של סברינה

התכוונתי למריצהההההההה

כי אני בדיוק בטעות נכנסתי לפורום המורדים וראיתי את השם שלך שם . ואני מתכוונת להיות בפורום המורדים לא משנה בקיצור אתם יכולים ?

starguiding

New member
ילדה? לא הגזמת?

מליסה ג'ואן הארט נולדה ב-76, כלומר השנה היא תהיה בת 28. את הסידרה היא התחילה בגיל 21. משמע, לאורך כל שנות שידור הסידרה, היא הייתה בגיל חוקי להצטלם עם כמה בגדים שבא לה. הוספתי קישור לתמונות מעיתון MAXIM, שאלה התמונות הכי חושפניות שזכור לי שהיא הצטלמה.

כאילו לא מבחינת הגוף..

לא ידועת מבחינת הדמות של סברינה זה נראה מזה מוזר, כי תמיד בסדרה הם לובשים (גם הילדה וזלדה) מכנסיים כאלה ממש גבוהים
חחח וכל מיני בגדים פרוותים זמשיים כאלה חחיחח
מקווה שהבנתם אותי טוב

hadarr1

New member
היא לא..

תמיד עושים את זה.. גם אני ראיתי מלאאאא תמונות כאלה!!!!

מי שמע זה כולה תמונה בבגד ים../images/Emo132.gif

או משהו שדומה לבגד ים זה לא עירום ולא נעלים מה אתם לא רואים שהיא לובשת משהו וגם אם זאת היא באמת נראה כאילו זה מודבק והיא גם נראת די מלא בתמונה וסברינה כמו שאני מכירה אותה בסידרה וזה היא פשוט מקלון

למעלה