שאלה על השלטים של PS4

שאלה על השלטים של PS4

אני מתלבט האם לקנות xbox/ps4, שני חבר'ה בעבודה אמרו לי היום שהשלטים של הסוני הרבה פחות נוחים. אני מתאר לעצמי שהכל עניין של נוחות אינבדואלית , אבל אם שניהם אמרו את זה...

PlayGirl3

New member
הנה עוד נתון לשיקולך

מאז ההשקה של שתי הקונסולות נמכרו 40 מיליון PS4 לעומת כ-19 מיליון XBONE. אז אם 40 מיליון אמרו...

איזה משחקים אתה רוצה לשחק על הקונסולה? אם זה רק פיפא אז נוחות שלט זה פקטור ועדיף שתלך לחנות/חברים שיש להם ותנסה בעצמך. אם אתה מעוניין ביותר סוגים של משחקים כדאי שתבדוק איזה משחקים מציעה כל חברה.

PlayGirl3

New member
ואתה יודע שאנצ'רטד זה רק על פלייסטיישן, כן?

מבחינתי משחקים אקסלוסיביים יותר חשובים מנוחות שלט שהיא יחסית.
לי אישית לא הייתה בעיה לעבור בין השלט של פלייסטיין לאקס בוקס וחזרה. זה גם הרבה עניין של הרגל. האחיזה בשלט של הבוקס קצת יותר נוחה, אבל לא ברמה שזה מפריע לי לשחק עם הפלייסטיישן שאני יותר רגילה לפריסת הכפתורים שלו. כמו שאמרתי, הכי טוב שפשוט תנסה להחזיק את שני השלטים בעצמך לפני שאתה קונה.

עטלפוני

New member
השלטים של סוני אכן קטסטרופה, אבל זו לא סיבה לפסול קונסולה

א. סביר שתתרגל
ב. תמיד אפשר לרכוש מתאם שיאפשר לך לשחק עם שלט של אקס בוקס
ג. הכי טוב ללכת לחנות ולהחזיק את שניהם. אקס בוקס אאל"ט קל למצוא בבאג, פס אני מאמין שכל חנות משחקי ווידאו מחזיקה אחד בתצוגה.

המתאם יקר (כ207 שקלים) אבל נותן לך הרבה.

לא רק הפעלה של שלטי אקסבוקס One אלא גם תמיכה של מקלדת ועכבר שלטי PS3 עם חוט או אלחוטי וכו'.שלטי תנועה של ווי, שלטים קלאסים של ווי וכו'.

אם אתה מעוניין זה פה.
https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=23543
כמובן שאם לא בא לך מתאמים וכל זה וזה מסורבל לך אז יש שלט לPS4 שפחות או יותר מנסה לחקות את המראה וההרגשה של הONE.
(שמו את האנלוג סטיק באופן דומה לאיך שזה בONE )
https://www.youtube.com/watch?v=wCvJwZVqyTc

אם אני יכול להוסיף משהו על העצות המצוינות שנתנו לך....

חשוב גם שתבחן מה אתה הולך לעשות עם הקונסולה אתה הולך לשחק עם גיסך/חברים מהעבודה שיש להם אקסבוקס וואן? כי אם אתה רוצה לשחק עם חברים/משפחה ויש להם ONE אז אתה תצטרך one זה חלק מהותי בהחלטה.

אנחנו מתקרבים ליום ששחקני PS4 ושחקני אקסבוקס יוכלו לשחק ברשת יחד אבל אנחנו עוד לא שם.

אם חברים/משפחה הם לא שיקול ואתה בעיקר משחק עם עצמך, אז הPS4 מציע הרבה יותר משחקים כאלה לשחקן יחיד מאשר מה שהONE מציע.

אגב, אתה אוהב ספיידרמן? כי בדיוק הוכרזה סדרת משחקי ספיידרמן בלעדית לPS4.
וזה לא יגיע לONE.

אתה אוהב סטריט פייטר? כי גם זה לא יגיע לONE.

בעיקר לשחק לבד

עיקר הקנייה היא כדי לשחק בעיקר בעצמי.
יש איתי קולגה בעבודה שיש לה one שזה אחלה אופציה לקחת ממנה משחקים (יש לה את halo ועוד כמה).
אני אוהב את ספיידרמן וגם סגנון המשחקים של סדרת ה uncharted נראית מעניינת למרות שלא שיחקתי בפועל.

לדעתי PS4 עדיף אלא אם כן אתה רוצה לשחק עם הקולגה

למרות שעדיין הייתי מעדיף PS4 בכל מקרה.
במצב שלך PS4 הוא אידיאלי.

לא חושב שאשחק איתה

תודה על העצה :)
ולגבי הקונסולה, קולגה אחר מהעבודה אמר לי שאמורה לצאת קונסולה חדשה או סוג של שדרוג בעוד כחודש-חודשיים, ואם לא לחוץ לי כדאי לי לחכות לאזור אוגוסט כי יש סיכוי שהמחירים ירדו.

ושאלה מהצד, הצצתי באתרי מכירות מחו"ל ויש מוכרים המפרסמים חבילות משחקים רושמים שהם לא חדשים אבל הדיסק לא שרוט ועובד כמו שצריך, שווה את הסיכון?

השידרוג נקרא PS4 ניאו וכרגע לא ברור אם הוא יוצא השנה או 2017

חלק מהאנליסטים אפילו מעריכים שהוא ייצא באמצע 2017. לדעתי האישית הוא יוצא בתחילת 2017 או בסוף השנה. בכל מקרה לדעתי אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאפק
אז בהחלט שווה לך לחכות לPS4 ניאו הוא יציע גרפיקה משופרת, הקלטת משחקיות ב60FPS, משחקי מציאות מדומה יעבדו הרבה יותר טוב ושאר פינוקים.

לדעתי אם אתה מסוגל להתאפק מנימום חצי שנה ויותר ר אז זה שווה ואני אישית הייתי מתאפק.

אם לא מדבר אליך כל הקטע של הגרפיקה המשופרת ומציאות מדומה אז קנה עכשיו.

בנוגע לדיסקים משומשים לדעתי הסיכון שהדיסקים המשומשים פגומים הוא אפסי.

מסתבר שכרגע כן חייב להיות מחוברים למתאם :( לדעתי לא קריטי לך

השלט של האקסבוקס וואן, כי זה לא שאתה רגיל אליו משימוש של שנים, אתה רק שומע מאחרים שהוא יותר נוח יכול להיות שתגלה שבשבילך השלט של הPS4 הוא אחלה ממש.

המפתחים של המתאים עובדים על תמיכה אלחוטית בשלט הONE מסתבר.

חושב שהכי טוב שאלך לחנות בה יש תצוגה ואנסה

יכול להיות שזה באמת עניין של נוחות כמו הויכוח אנדרואיד/איפון
בעבר הייתי משחק ב ps1 ולא זוכר שהרגשתי אי נוחות כלשהי.

amithas190

New member
אחרי שנים של שימוש בשלט של אקס360 עברתי ל ps4

השלט שלו פשוט מעולה ולדעתי יותר טוב .
מעבר לנוחות הוסיפו לו כמה תכונות - רמקול קטן שמוציא חלק מהסאונד לשלט ויוצר הרגשה של סראונד בחדר,אופציה לחיבור אוזניות לשלט עצמו.
הוסיפו גם מסך מגע אבל לא משתמשים בו

מישהו 2

New member
אחרי התנסות עם 2 סוגי השלטים

ps4 לעומת ה- 360 והוואן . אני חושב שהשלט של ה- PS4 בהחלט הרבה יותר נוח.
&nbsp
עם זאת השלטים של מייקרוסופט בנויים באיכות אחרת. גבוהה הרבה יותר, החומרים עצמם והלחצנים. ובכל זאת השימוש הכללי הוא לא יותר נוח מהמקביל של השלט של סוני

למעלה