שאלה על השעה ה25

פנינושה

New member
שאלה על השעה ה25

אולי מישהו יודע כמה זמן עבר בין הצילומים בניו יורק לבין הצילומים בטקסס ? תודה.

פנינושה

New member
תשובה

קראתי באתר שבהתחלה צילמו בניו יורק את הסצנות בהן אד מזוקן (רוב הסרט) ואח"כ את הסצנות בהן הוא מגולח (כשהוא מציל את הכלב וכשהוא פוגש את נטורל) רק בסוף נסעו לטקסס ואז הוא שוב מזוקן ואח"כ רק משופם ושוב מגולח ובסוף זקן. אז הטרידה אותי השאלה איך הוא הצליח לגדל זקן בין הצילומים בניו יורק לבין טקסס. אבל אם את אומרת שעבר חודש אז זה עונה על השאלה שלי. כמו שאת מבינה יש לי איזה קטע מוזר עם אורך וצורת השיער של אדוארד. תודה ובתקוה לחדשות טובות.

מיצי007

New member
אההההה

תשמעי,גם עם עבר זמן או לא-תמיד יש תוספות והדבקות.... גם לי יש קטע מוזר עם זה,אני אובססיבית

פנינושה

New member
נכון מיצי כתמיד את צודקת

לפחות אני לא האובססיבית היחידה. אגב, את מעדיפה אותו עם זקן או לא ?

פנינושה

New member
דבר נוסף עכשיו שהוא חושב לפרוש

אני מתחילה לחשוב שחבל שהוא לא עשה יותר סרטים. אני רואה שחקנים אחרים מהסוג שלו בגילו שעשו יותר סרטים וחבל. יכול להיות שהוא בררן או אוהב לעבוד יותר לאט. בכל אופן חבל...

מיצי007

New member
הוא בררן וזה כבר ידוע

הוא חושב מאוד לאט בנוגע לקריירה שלו ולוקח את הזמן שלו.לפי הסרטים שהוא עשה רואים שאת רוב הסרטים הוא בחר ביד ראשונה,אני לא חושבת שזה חבל. אני חושבת שחבל שהוא בכלל חושב לפנות לכיוון פוליטיקה זה ממש מסריח.

OfrikiG

New member
יש לזה שני צדדים

מצד אחד זה טוב, כי ככה באמת הוא בוחר פרוייקטים ממש ממש טובים, אבל בשבילנו זה לא כל כך טוב כי יש ציפייה ארוכה בין סרט לסרט

למעלה