מכירה אינוסיטול וכולין לחוד
לא ביחד, ולא ספציפית לאובססיות. על כולין אני בדרך כלל ממליצה בתוך פוספטידיל כולין. זה פרי-קרסר למוליך העצבי החשוב אצטיל כולין והוא גם מסייע לפעולת הכבד. על אינוסיטול המליץ לנו בזמנו ד"ר ברגר שאני מאוד סומכת עליו, כתוסף המסייע לשינה כל הלילה. פעם שייכו אותו לקבוצת ויטמיני ה-B ואז גילו שהגוף מייצר אותו. בין היתר יש לו תפקיד בוויסות המוליך העצבי סרוטונין ואולי זו הסיבה שהמליצו עליו לאובססיות. מוויקיפדיה: Some preliminary results of studies on inositol supplements show promising results for people suffering from problems such as bulimia, panic disorder, obsessive-compulsive disorder, and unipolar and bipolar depression.[6 השתמשנו בשניהם בתקופות שונות. פוספטידיל כולין היה אחד התוספים הכי יעילים והכי COST EFFECTIVE אצלנו, אבל קשה לתת אותו לילד שלא לוקח כמוסות כי הוא צמיג והטעם די מבעס. בזמנו ערבבתי אותו בקצת אגאבה. אינוסיטול עזר למשך תקופה מסויימת. שניהם תוספים בטוחים למדיי, אני מניחה שגם הצירוף שלהם בטוח, אבל אולי כדאי לקחת כל אחד לחוד פשוט כדי לדעת מה באמת עובד. אגב, באופן כללי, מניפולציה של מוליכים עצביים כדאי לעשות בזהירות ובפיקוח של מישהו שמבין (וקשה למצוא כאלה). האם אתם כבר נותנים משהו לאובססיות? האם יש לכם תוצאות בדיקות כלשהן?