שאלה על התחלה

Let Me Be

New member
שאלה על התחלה

שלום לכולם. רציתי לשאול שאלה: אבא שלי הוא צייר ופתאום חשבתי כמה מגניב זה יכול להיות אם הוא ימכור באטסי. עכשיו, בגלל שאבא שלי ומחשבים זה כמו אש ומים, שאלתי היא אם אני יכולה "להתחזות" אליו? זאת אומרת, ברור שהכל יהיה דרך האישור שלו, הציורים יהיו 100% אותנטיים שלו, החתימה תהיה שלו, התכנים/תיאורים יהיו שלו, החשבון יהיה על שמו- אבל אני אנהל את החנות? אני אבצע את ההתכתבויות, את העלאת התכנים, הפירסום- אבל הכל דרך השם שלו. האם בכך תהיה הפרה של התקנות של אטסי? כאילו, זה הרי אינטרנט, אף אחד לא יודע מי נמצא מעבר למסך, ואני לא ממציאה בן אדם/גונבת זהות. אבל עדיין, רציתי לדעת אם יש בעיה עקרונית עם זה. אשמח לתגובות!

RolyzCreations

New member
אם את רוצה להתחזות זו עבירה

אבל את כן יכולה לנהל לו את החנות. לפי כללי אטסי את צריכה לרשום בפרופיל שאת מנהלת לו את החנות.
The Public Profile page for the account must fully disclose accurate information about each person, their role in the Etsy shop and the relationships between the members of the collective. Etsy may ask for additional information and require that the shop comply with additional requirements.​
מידע מלא בקישור http://www.etsy.com/policy/dosdonts#membership

לב ו זהב

New member
למיטב ידיעתי זה מבורך..

יש פה את גילי של ארושה שעושה את זה מעולה
ואיזה כיף לאבא שלך!

E i t a n 47

New member
אני עובד עם הבת שלי וזה כייף ואין בעיה

פשוט תכתבי את זה בפרופיך את יכולה לראות דוגמא אצלי

אז ככה

לפי החוקים מן הסתם אסור. עצם זה שאת מזדהה כמישהו אחר כבר אמור לרמוז על כך שזה לא לגמרי בסדר. כמובן שאפשר ויש כאלה שעושים זאת. לדעתי האישית הרבה יותר נכון והגון לאמר את האמת. תכתבי בפרופיל שאבא שלך הוא האומן ושאת, בתו, מסייעת לו בניהול החנות ושיווקה, בדיוק כמו שכתבת כאן. זה נותן תחושה של משפחתיות ואת לא צריכה לשקר לאף אחד. לפי דעתי אין לאטסי בעיה עם סוג כזה של ניהול חנות עבור אחר כי זה מעין שיתוף פעולה ולא העסקת שכיר. גלית למשל ניהלה בזמנו את החנות של אמא שלה עד שאילנה לקחה את המושכות לידיה.

milshake

New member
זה בכלל לא התחזות

את פשוט עוזרת לו למכור, את פשוט כותבת בשמו והכל על שמו, לא צריך לציין כלום לדעתי. אבל אם ממש לחוץ לך אז תכתבי שאתם אב ובת

תיגי

New member
דעתי האישית |כוכב| !!

אני לא חושבת שיש עם זה בעיה כלשהי, את אף אחד זה לא ממש מעניין באמת יושב מאחורי המסך כל עוד הוא מספק את "הסחורה"... אני מוכרת עבודות יד שלי ושל אמא שלי וממש אין לי בעיה גם אם לפעמים חושבים שאני זאת שמציירת - ביג דיל! אני מאחלת לך שתמכרי בלי סוף תמונות של אבא שלך ושתצליחי - אל תרגישי לא נעים, זה מבורך! בהצלחה

Let Me Be

New member
איזה פורום כיף אתם!!

תודה רבה על ההתייחסויות! אני חושבת שבאמת כדאי שאציג את עצמי בתור הבת שלו, בעיקר אם לאטסי אין בעיה עם שיתופי פעולה כאלה. טוב, אז עכשיו שיש לי זהות אמיתית
נשאר רק להבין איך כל העסק הזה עובד לעומק (ובשביל זה הפורום קיים אני מניחה). אז התמכרות נעימה לי :)

אלונה114

New member
גם לי זה נשמע בסדר גמור!!!!

במיוחד אם את כותבת את זה בחנות!!! בהצלחה!!

אלונה114

New member
עוד הצעה:

מכיוון שהבנתי שגברים הם "מצרך מבוקש" באטסי, מאד מתלהבים מאמנים גברים!!! לכן- תמצאי תמונה טובה של אבא לשים באוואטר!!!

בלי לדעת כלום לא ברור לי איזו בעיה בכלל יכולה

להיות. זה שאת לוחצת על המקשים במקלדת? החנות שלו , העבודות שלו, והוא בעניין, אז כל השאר זה ממש עניין טכני לחלוטין. לא צריך להגזים עם הסייגים. האמריקאים, מן הסתם , פשוט זהירים כדי שלא יהיה מי שינצל יכולות של מישהו אחר.

למעלה