שאלה על התחלת תקשור

etibend

New member
שאלה על התחלת תקשור../images/Emo53.gif

מזה זמן רב אני מקבלת סימנים לכך שהמדריך האישי שלי מנסה ליצור עימי קשר(חלק מהסימנים ממש מדהימים).בעידוד חבר קרוב שלי שמתקשר,התחלתי לנסות לתקשר עם המדריך שליבדרכים שונות(מדיטציה,רייקי וכו´). אתמול לאחר הרפיה ותרגילי ריכוז,ישבתי ישיבה מזרחית והתחלתי לחשוב על המדריך שלי,לאט לאט נכנסתי למצב תודעה מאוד מוזר: מצד אחד שמעתי כל מה שקורה בחוץ,ברחוב ומצד שני הרגשתי כאילו אני ישנה(עם עיניים פקוחות).הרגשתי שאני עפה למעלה למעלה ובאותו זמן ידעתי שאני עדיין יושבת בחדר.כל הגוף שלי קפא ולא יכולתי לזוז כלל. כמו כן התחלתי להרגיש כאילו הגרון שלי מתרחב והחלק האחורי של הגולגולת "נפתח".לאחר כ 40 דקות יצאתי מהמצב הזה והצלחתי לזוז אך ההרגשה של ה "ריחוף" נשארה כחצי שעה נוספת. מישהו גם הרגיש ככה פעם?מה זה אומר האם זה מראה על היפתחותי לתקשור או שזה רק מצב מדדיטיבי? תודה על העזרה

דונלד

New member
יופי !

ובכן,מדיטציה, תקשור...אלה הם שמות שמתארים מצב מודעות. נסי פחות להגדיר ולהבין, ויותר לחוות ! מה שקרה לך הוא נפלא. את כנראה מוכשרת לתקשור,וזו היתה התחלה נפלאה. בהצלחה !

דונלד

New member
יופי

מה שקרה לך אתי הוא נפלא. את כנראה מוכשרת לתקשור. נסי פחות להגדיר, ויותר להרגיש. בהצלחה

למעלה