שאלה על התמונה..

CHooPY17

New member
שאלה על התמונה..

שלום. רציתי לדעת מאיזה אלבום לקוח הציור שעל הבחורה שיושבת באמצע, בין הדארק סייד אוף דה מון לבין אמא לב אטום... תודה רבה ולילה טוב

beerbear

New member
לא בדיוק אלבום

אני די בטוח שזה אוסף או משהו כזה שנחל כישלון חרוץ, גם מבחינת ביקורות וגם מבחינת מכירות.... מכל מקום זה נקרא Relics, זה אני יכול להגיד במאה אחוז, מה שכן כאמור, אני לא יודע אם זה היה אלבום בפני עצמו או אוסף.....

זה האלבום הראשון שלהם והוא ממש

לא נחל כשלון הוא אולי לא פופולרי במיוחד כמו שאר האחרים אבל הוא לא נחל כשלון

זהו האוסף "Relics"

מדובר באוסף של סינגלים וקטעים מוקדמים של הפלויד, שיצא בתחילת שנות השבעים, ונועד "לסגור פערים" אצל אוהדים חדשים, שלא הכירו את תקופת בארט. האוסף נמכר עד היום, וניתן למצוא אותו בקלות בחנויות.

איך

תיזהר עם הגרזן, יוג`ין הופיע פה לראשונה? מאוד הפתיע אותי האמת. נראה כזה שייך לתקופת הצלוחית. ל"ט

Careful with the Axe

היה צד ב' של הסינגל Point Me At The Sky בשנת 1968. אכן, זה מהתקופה של Saucerful.

One Echoe

New member
ציף...

יש איפשהו בפורום רשימת סינגלים של פינק פלויד? כלומר, שירים שלא יצאו באלבומים...

בדיסקוגרפיה

רשומים הסינגלים הן ב-Relics (חלקם) והן באוסף Shine On, שאחד הדיסקים שבו היה The Early Singles וכלל את כל הסינגלים המוקדמים.

new revolution1

New member
relics

זה אוסף של סינגלים שכנראה לא יצאו לתודעה, עדיין לא שמעתי אותו אך הוא לא כשל- הוא פשוט לא פופולרי במיוחד. יום טוב.

כפי שכתבתי

Relics הוא אוסף של חלק מהסינגלים המוקדמים, וקטעים אחרים, של הפלויד. האלבום יצא בשנת 1971. הוא לא "כשל". עובדה, הוא נמכר מזה 35 שנה, בהצלחה.

hubash

New member
איפה MEDDLE ???

למה הוא לא מופיע בתמונה....(שבקרוב תהיה תלויה אצלי)

פעם אחרונה בהחלט

שאני מבקשת מאנשים לשרשר הודעותיהם למקום המתאים. פעם הבאה לא יהיו רחמים!!

CHooPY17

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

הרבה זמן כבר הסתובבתי עם השאלה הזאת!! תודה רבה

למעלה