שאלה על התנ"ך

GuestOfHonor

New member
שאלה על התנ"ך

אהלן, אני 'חורש' כרגע את התנ"ך של המדמ"ח - Introduction to algorithms של קורמן ושות'. השאלה היא : האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא פתרונות לתרגילים שיש בספר? חיפשתי קצת באינטרנט, ולא מצאתי שום דבר. (חוץ מזה שקורמן מבקש באתר שלו שלא יציקו לו עם בקשות לפתרונות. אולי אם היית מפרסם פתרונות לא היו מציקים לך...) תודה מראש!

vinney

Well-known member
המם....

במדריכי למידה של הקורסים של האו"פ שמתבססים על הספר יש חלק מהפתרונות.

lionsh

New member
פתרונות

קיימים שני קבצים, אחד רשמי ואחד של סטודנט. את שניהם ניתן למצוא בתוכנות השיתוף למיניהן... האחד הוא "מדריך למרצה/מלמד" וכולל הרבה הסברים וגם פתרונות. והשני הוא קובץ של סטודנט שכתב כמה פתרונות. שניהם לא מכילים את כל הפתרונות שקיימים. שניהם קבצי PDF

ron369

New member
תראה מה עשית,

כל סטודנט למדעי המחשב באופ' אולי יחרוש עכשיו על ספר הפתרונות בתקווה לתשובה
(אגב, קשה למדי להשיג את הספר הזה במהדורה המקורית, לפי מה שהבנתי)

בממ"נים של סטודנטים.

בקורס "מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים" רוב השאלות בממ"נים הן שאלות מהספר (ומהיחסית קשות שבהן).

GuestOfHonor

New member
בתרגום של הספר לעברית יש פתרונות?

(הכוונה היא לספר הלימוד של הקורס, שלפי מה שהבנתי הוא תרגום של קורמן לעברית). מעבר לזה, אם יש לך גישה לאתר של הקורס או סתם פתרונות של ממ"נים בקורס זרוקים אי שם בהארד-דיסק, אני אשמח לקבל אותם ל [email protected] אחחח, למה לא עשיתי את הקורס הזה בפתוחה?

vinney

Well-known member
והם עשו

כשכתבו במקביל לתרגום את המדריכים לקורסים

מצטערת, זה היה באביב 2001

כבר לא נותן לי להכנס לשם
חבל, כתבתי שם הרבה דברים מועילים. ממ"נים - את כולם כבר גרסתי, וגם אלמלא - אין דבר יותר נורא ואיום מלנסות לקרוא אחרי - מנסיון
אבל אולי שווה לך לנסות ולשאול בפורום האו"פ...

למעלה