שאלה על התעמלות..

שאלה על התעמלות..

כמעט שנה אחרי החלטתי שאני חייבת להתחיל. אז יש מכשול קטן בדרך הגדולה תיכף יוצאת לחופש וההורים שלי נוסעים, אז לא יהיה לי סידור לפני ספטמבר (מה זה עוד חודשיים למשקל העודף שלי..) אבל מה כדאי? סטודיו C שכולם בטח מכירות (עשיתי פעם, ממש לא אהבתי אבל הם מאוד שינו מאז ובתוכנית חיטוב ואח"כ דינאמי?) רק שאמרו לי כשמפסיקים הגוף מיד מגיב לרעה (זה לא נכון לגבי כל התעמלות?) פשוט הבנתי ששם ממש רואים תוצאות טובות. או סטודיו B שיש בו מבחר חוגים שונים? אז אני יכולה להתחיל מחיטוב ולהוסיף לי עוד שעורים? תודה!

מה זה סטודיו B?

אני חושבת שתנסי להרכיב לך תוכנית שתכלול התעמלות מוקדם בבוקר, זה מה שאני אעשה הקיץ הזה. אני מתכננת לקום כל בוקר ב-5 ולהיות בחדר כושר ב5:45 כשנפתח ולחזור עד 7 הביתה כשהקניבלים מתעוררים.

אהלן אמא של דפנה...

סטודיו B זה מכון חוגים כזה, יש שם המון המון סוגים (חיטוב, אירובי כל מיני ריקודים ועוד). אני נוטה ל C כי זה שאני אהיה חייבת לבוא בשעות קבועות זה טוב, רק שאני קצת מפחדת להשתעמם שם מנסיון העבר. הלוואי ויכולתי לעשות כמוך אבל בן מתעורר בערך בשש ואני לא יכולה לעשות את זה לאבא (לאלץ אותו לקום כל כך מוקדם..)

חן123

New member
לא יודעת... לדעתי הכי חשוב

שתאהבי מה שאת עושה, אחרת סיכויי התתמדה ממש ממש נמוכים אפשר לעשות שיעור ניסיון בכל אחד מהמקומות?

למעלה