??? שאלה על התקנת קובץ וינדוז

argamon

Member
שלום לכם: אני מתאר מצב במחשב ביתי וינדוס - 10 , גלישה בכרום:
מדי מספר ימים קורה לי כך:
> אניטיוירוס avast מודיע לי שאיום נחסם. יש פרטים טכניים אבל אני לא מבין בזה ונותן לאנטיוירוס למחוק.
> לאחר קרוב ל- 2 דקות קופץ חלון השואל אותי האם לאפשר התקנת קובץ אבטחה.
> כיוון שכאמור אני לא מתמצא בפרטים אני לוחץ על "אל תתקין" והתיבה נעלמת, אבל תוך שניות חוזרת על אותה שאלה וכך זה קורה 3 פעמים וכאשר בפעם השלישית אני לוחץ על "אל תתקין" התיבה לא חוזרת יותר.
> השאלה שלי איך אני יודע האם הבקשה להתקנה אמיתית ואולי רק האנטיוירוס חושד שזה איום למשהו זדוני, כיוון שלא מזמן מיקרוסופט הוריד לי עדכונים והפעם אפילו בהורדה ארוכה עם חידושים בחלונות, אבל העניין עם התיבה לא הפסיק.
> לצערי שכחתי לעשות צילום מסך כאשר זה הופיע. האם תוכלו לשער מה העניין עם התיבה הנ"ל?
תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שלום לכם: אני מתאר מצב במחשב ביתי וינדוס - 10 , גלישה בכרום:
מדי מספר ימים קורה לי כך:
> אניטיוירוס avast מודיע לי שאיום נחסם. יש פרטים טכניים אבל אני לא מבין בזה ונותן לאנטיוירוס למחוק.
> לאחר קרוב ל- 2 דקות קופץ חלון השואל אותי האם לאפשר התקנת קובץ אבטחה.
> כיוון שכאמור אני לא מתמצא בפרטים אני לוחץ על "אל תתקין" והתיבה נעלמת, אבל תוך שניות חוזרת על אותה שאלה וכך זה קורה 3 פעמים וכאשר בפעם השלישית אני לוחץ על "אל תתקין" התיבה לא חוזרת יותר.
> השאלה שלי איך אני יודע האם הבקשה להתקנה אמיתית ואולי רק האנטיוירוס חושד שזה איום למשהו זדוני, כיוון שלא מזמן מיקרוסופט הוריד לי עדכונים והפעם אפילו בהורדה ארוכה עם חידושים בחלונות, אבל העניין עם התיבה לא הפסיק.
> לצערי שכחתי לעשות צילום מסך כאשר זה הופיע. האם תוכלו לשער מה העניין עם התיבה הנ"ל?
תודה.
לא נדע ללא צילום מסך מה כתוב מאיפה זה ומה זה..בכל מקרה האנטי וירוס בסדר גמור לא מפריע לו שיש גם הגנה של ווינדוס היא מנוטרלת והוא לוקח פיקוד. אם זה יקרה צלם תעלה..

blzvi

Active member
בשביל מה צריך תוכנת אנטיוירוס ב windows 10 יש אחד במערכת ההפעלה , windows security.
זה לא בריא שתי תוכנות אנטיוירוס

למעלה