שאלה על הcover של daniel

g u l i v e r 2

New member
שאלה על הcover של daniel

רציתי לדעת האם הוא הופיע באחד מהאלבומים של טורי. חיפשתי ברשת ולא מצאתי אותו ובכלל לא מצאתי גירסאות קאוור שהיא עשתה באלבומים שלה חוץ מהאלבום היחיד שהיא עשתה ומורכב כולו מקאוורים. האם זה באמת ככה? או שניתן למצוא את הקאוורים שלה באלבומים אחרים?

רעוּת

New member
לא הופיע באלבום

אני לא בטוחה לגבי בי-סיידים וכאלה, אבל גם לא נראה לי. אבל יש קאברים בבי-סיידים וסינגלים, נראה לי, לא באלבומים שלה, חוץ מ-strange little girls. בכל מקרה, אפשר למצוא את דניאל ועוד כל מיני פה- http://www.yessaid.com/toriamos.html ושמתם לב שתמיד כל הדניאלים מתים בשירים? מי שמוצא שיר עם דניאל שבו הוא לא מת בסוף (או כבר בהתחלה
) מקבל שקל
.

noosh

New member
זה ממש תלוי איזה קאברים

את רובם אי אפשר למצוא באלבומים או בתור ביסיידים, אבל יש כמה שכן (כולל המהדורה המיוחדת של הסינגל של קורנפלייק גירל, שהביסיידים בו הם רק קאברים, אבל הוא יעלה לך המון כסף). הקאברים גם לא יצאו ב-א פיאנו. ורעות, יש את השיר עם מיכל ומיכאלה וה-להלהלהלהללה. ויש עוד אחד של דניאל סלומון. וגם "דניאל ישן" הוא לא באמת שיר על מוות, סתם החלטת שהוא כזה :mad:.

רעוּת

New member
אבל ../images/Emo46.gif

זה לא שיר על דניאל, זה שיר על מיכאל
זה סת םכי זה מתחרז
והיא בכלל דניאל בת, זה תקף רק לגבי בנים
. ודניאל ישן זה הכי שיר על מוות, ואני מצטטת: "ומלאכי מרום סביב למראשותיו שומרים על החלום שהוא חולם עכשיו " (מלאכים יש בשמיים (לפי האמונה העממית)---> ומי שמת נמצא בשמיים (כנ"ל)---> דניאל כבר לא
). ויש את דניאל של אלטון ג'ון (וטורי
) ו-daniel cowman של רג'ינה ו-the chair של פיג'יי ושלושה אביבים של זה מאלג'יר ואני בטוחה ששכחתי עוד כמה
. אבל הפואנטה היא שאם קוראים לך דניאל, כדאי שתיזהר מדברים נופלים ומכדורים שורקים
.

noosh

New member
גם נועה מתה בשיר של נעמי שמר

אז גם כל הנועות צריכות להזהר? ומלאכים לאו דווקא מסמלים מוות. רואים שגדלת רחוק מהדת, ואת לא שרה את "שלום עליכם מלאכי השרת" כל שישי בערב.

רעוּת

New member
אצל יזהר אשדות היא לא מתה ../images/Emo46.gif

ואין בכלל מלאכים בשמיים
.

רעוּת

New member
ואם

זה לא שיר על מוות אז למה השמיעו אותו בטקס יום הזכרון אצלכם |אה|

רעוּת

New member
ולפחות לך יש שיר שאפשר לשים בהלוויה שלך ../images/Emo16.gif

את השיר שלי הפקיעו לטובת יפי הבלורית והתואר
.

Sunflower Fairy

New member
הרעות נשאנוך בלי מילים../images/Emo204.gif

מה שנכון נכון, את תמיד חייבת להגיד את המילה האחרונה.

רעוּת

New member
טוב אז השיר של יזהר אשדות מעצבן ../images/Emo46.gif

זה אומר שכל הנועות מעצבנות? בעצם, יש מצב שכן, אבל גודל המדגם שיש לי לא מאפשר להסיק מסקנות סטטיסטיות שניתן להכליל לשאר אוכלוסיית הנועות.
.

Sunflower Fairy

New member
דווקא מהמדגם שיש לי../images/Emo204.gif

רוב הנועות די חמודות, כך שיש תקווה.

רעוּת

New member
כי יש פה בעיות מתודולוגיות ../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שבאמת דגמת רנדומלית נועות כך ש- n>30, ודירגת אותן על סקאלת נחמדות בהשוואה לשמות אחרים באוכ' בצורה שבה השונות המקרית בתוך הקבוצות היא מינימלית
או שקרכלשהו. באמת או שקרכלשהו
. אין לי מושג מה אמרתי כאן, אמג.

למעלה