שאלה על וויקה ופיות.

Pixy led

New member
שאלה על וויקה ופיות.

הבנתי שישנו איזכור של הפיות בדת הוויקה, וקראתי מאמר על "איך לפגוש פיה" על-פי הדת. (לא חשבתי שהמאמר צודק, אבל עדיין...) לצערי, אני לא מבינה גדולה בוויקה ודתות פאגאניות בכלל, ולכן השאלה שלי היא: מהו המקום שלוקחות הפיות בוויקה, אם הן אכן חלק מן הדת הזו? האם הפיות מופיעות בדתות פאגאניות נוספות? תודה מראש לכל העונה.
 

L e s t a t

New member
סחטיין ליה

רק תשובות ארוכות באורך הגלות יש לך, תנוחי קצת. את עובדת קשה על התשובות שלך.
 
קפוץ לי

היא שאלה את השאלה הזו בפורום "פיות שדונים וכל השאר", עניתי לה שם והפניתי אותה לכאן.
 

L e s t a t

New member
חוק טל בקשר לקללותיה של ליה

חוק טל הנוגע לליה אביב: 1. ליה מקללת. 2. ליה תמיד מקללת. 3. אחרי המילה הראשונה במשפט השני של ליה היא תקלל. 4. אם אין משפט ראשון, המילה האחרונה של ליה תהיה קללה. 5. אחרי המילה השלישית של ליה תצא קללה בלתי מכוונת מבין שפתיה. 6. לפני המילה השלישית של ליה תצא קללה מכוונת מבין שפתיה. 7. אם יש משפט שלישי הוא מורכב מראשי תיבות של קללות בשפה לא ידועה. 8. המחשבה הראשונה של ליה הייתה קללה. 9. זה היה בגלל הרופא. 10. הכל בגלל הרופא. 11. הרופא בן כלבה.
 
../images/Emo46.gif

יש לי תחושה שברגע שאמרתי לך שאין לי שום סמכות על הפורום הזה החלטת לנצל את המצב...
 

L e s t a t

New member
חוק טל בקשר לטל

1. אם אתם חושבים שיש גבול לנרקסיזם - אני מוכיח אחרת. 2. אם אתם חושבים שאין גבול לנרקסיזם - אני הוא ההוכחה שלכם. 3. אינני התגלמות שלמות היופי והחכמה. 4. אני *הוא* שלמות היופי והחכמה. 5. השורה הקודמת אינה אובייקטיבית. 6. חוק טל אינו אובייקטיבי כשזה נוגע לטל. 7. אני אובייקטיבי. 8. אבל לא כשזה נוגע לX או Y. 9. במשפט ממוצע של טל המילה "אני" תופיע בכמות מסחרית. 10. אם אין לטל מה לומר המילה "אני" תהיה משולבת במה שהוא עושה. 11. בחוק טל המילה "אני" אינה מוזכרת בכמות מסחרית מפני שהוא חוק אובייקטיבי ורציונלי. 12. אני אוהב את ליה, לא בצורה המינית. 13. ליה שונאת אותי, בכל צורה. 14. אני אופטימיסט יותר ממרפי. 15. מרפי היה אופטימיסט. 16. אמא טבע יודעת מה טוב בשביל הנרקסיסט - לכן הוא טבע.
 

holy_sheep

New member
טל! אני מתה עליך!!!

בהחלט העלת לי חיוך על הפרצוץ שהפך לצחקוק קטן אחרי שהבנתי את הלוגיקה שמאחורי זה... כשרוני להחריד! בדיוק מה שהייתי צריכה אחרי היום! מעולה! בברכה כבשה ירושלמית
 

Dia Leoghann

New member
כן פיות מופיעות גם בדרואידיזם

בעיקר הטואט´ה דיי דאנאן והפומורים. בדרואידיזם רבים מאלו שאת מכנה פיות הם למעשה אלים. בברכה Dia Leoghann
 
למעלה