שאלה על זוגיות

שָׂרָה

New member
שאלה על זוגיות

אני לא מאושרת בנישואים עם בעלי, יש לנו חוסר התאמה רגשית ומינית. אני מאד מינית והוא כמעט ולא. אחרי שנים שניסיתי לשפר את הנישואים והכל הגעתי למסקנה שעדיף שאצא מזה. ואז לאחרונה הכרתי בחור שהתגרש מסיבות דומות לשלי אז מה נראה שיהיה לי? אני רוצה חיים טובים.. ומקווה שהקארמה שלי פשוטה. אם לא, אז מה עלי לעשות לשנות את זה? האם יצא לי אהבה גדולה? שמי שרה, 21 ביוני 1975 שם בעלי: בערל 3 ביולי 1969 ושם הבחור - ברק 7 בפברואר 1976

שָׂרָה

New member
שם האם שלי

לאה ושם של אמא של בעלי אסתר ואמא של החבר אני לא יודעת

שרה../images/Emo13.gif

אני מציעה לך ברצינות, לבדוק אפשרות, של יעוץ זוגי לפני שאת מפרקת נישואין. לא מרגיש לי קשר רציני עם מישהו , לפני שהחלטת לחיות לבד. עם החבר החדש יש ריגושים כמו בכל מערכת חדשה. אך את אומרת משהו וסותרת את עצמך, אם לא טוב לך כל כך, מה יכול להיות גרוע יותר. ואם את חוששת שאחר כך לא יהיה טוב. האם לא כדאי לעשות שוב חושבים ? הצלחה אריאלה

ראשית מחזקת את מה שאריאלה אמרה

את היא המציירת את גורלך, גם כשיש פניות שונות לא הבריאה תפנה בהן כי אם את קרמה זה לא סותר לקיחת אחרעיות להפך פרושו לפעול מתוך איזון וקשב ללב מי שמממש קרמה..לא שואל בעצת מומחים הוא מאזין ממקום של ניקיון ללב! ובכן מה שאני רואה הלכה למעשה: שמי שרה, 21 ביוני 1975 בת לאה שם בעלי: בערל 3 ביולי 1969 בן אסתר ושם הבחור - ברק 7 בפברואר 1976 ככה בעלך אדם מרוכז בעצמו וקצת קמצן זה מוציא אותך מדעתך קמצנות זו אכן תכונה שקשה לחיות עימה משום שהיא מבטאת חוסר מוכנות לנתינה ולהעברת רגשות גם במובנים רבים הנוכחי..כשמו כן הוא "ברק" והשאלה אם לאחריו לא יבוא הרעם? את נמצאת במקום של פריצה ושינוי..את יכולה להניע דברים כעת תפעלי ממוכנות ושלמות ולא ממקום של פזיזות עם ברק הוא לא מהיר כברק הוא יהיה מוכן לחכות ולתמוך ואז הרווח יהיה נקי של מערכת היחסים לא ממליצה על טיפול זוגי..כי זה הליך ממושך ובעלך ואת כבר עברתם כמה נסיונות כן ממליצה על גישור או שיחת ייעוץ לגבי נישואיכם בה שניכם תהיו שותפים ותחשפי אף את העובדה שיש לך מישהו על הכוונת ותשתפי גם את המישהו וקבלי את אישורו לכך לברק בןX את יכולה להראות את המכתב שלי ושל אריאלה!! בהצלחה!

שָׂרָה

New member
תודה על התשובה...

ברגע שאוכל ליצור איתו קשר אשאל אותו את שם האמא. עכשיו הוא מנותק, ואני חשה שהוא רוצה להיות עם עצמו כי הוא משנה את אורח החיים שלו. .היה דתי בעבר עכשיו בוחר להיות פחות דתי, וחשש מהתגובה שלי. אבל הבהרתי לו שזה בסדר. בכל זאת צריך שקט, עובר דירה, משנה מקום עבודה וכו... הפחדת אותי ממה שאמרת - כשמו כן הוא "ברק" והשאלה אם לאחריו לא יבוא הרעם? איזה רעם של מה?
לגבי הנישואים, כבר ניסינו יעוץ . ביעוץ למדתי איך להימנע מויכוחים אבל לגבי ההתאמה.. זה לא עזר. לא טוב לי איתו כבעל אלא כידיד.

שרה תקראי בעיון את תשובתי

ם שיש לי מספק פרטים...ציינתי שאתם כבר עברתם ייעוץ אל תפחדי הביני שבין שניים זה סוג של ריקוד והוא מגיב אלייך ולהפך לא אמרתי שזה ברק ורעם אמרתי לך שאת כבר לא בת 20 ושתפעלי באורח רוח...שאם תקפצי לזה מהר זה עלול להפוך לברק ורעם... תפעלי כך שזה לא יהיה כך לא משנה שם האם שלו...משום שיש לי מספיק פרטים

שָׂרָה

New member
תודה.. אז עלי להתאזר בסבלנות

לפני 9 ימים הוא שלח אלי אימיל שבו הצהיר על האהבה שלו, כתבתי לו אימיל תשובה ולא כתב לי כלום.. ואתמול שלחתי לו מייל קצר שבו איחלתי צום קל.. ועדיין לא ענה. מוזר לי שאחרי שהצהיר על האהבה שלו פתאום ככה נעלם. אני בטוחה שהוא קיבל את המיל התשובה כי במיל האחרון כתב לי שאשתו לשעבר והילדים משתמשים במסנג'ר שלו על המחשב שנשאר בבית. ובגלל זה נראה ש'הוא' אונליין.אז במכתב התשובה הצעתי שישנה את הסיסמא כדי לקחת את המסנג'ר שלו בחזרה אם הוא רוצה. ומאז ששלחתי את התשובה הוא לא נמצא אונליין, כלומר שינה את הסיסמא ולקח את המסנג'ר לעצמו חזרה. אשמח מאד אם המלאכים יגידו שהנתק הוא זמני.. ולא שפתאום החליט להיעלם. אני מאוהבת בו, ומאד מאד מתגעגעת אליו. יש לי מלא סבלנות אם אדע שבסוף הדרך יהיה שלי
אני מוכנה אפילו לחכות זמן רב! האי ידיעה זה מה שעושה את כל זה כל כך קשה. ומצד שני יש בחור נוסף שמחזר אחרי במסנג'ר. גם הוא אחלה בחור אבל.. הוא לא ברק! שמו איתן בן מזל טלה (לא יודעת תאריך לידה מדוייק)

../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifאזהרה..לא מסר קל!!!../images/Emo18.gif

שרה, יש ברונים, רון ששמו פרפרו רונים זה כמו טרות....ואני בקיאה בהם, אני חושבת שלמרות גילך פרפרו..משמעו 'רון האשה החכמה', זו שיודעת את ערכה ויודעת לשחק את הקלפים נכון
(הרון מתאר כוס משחק מזל בקוביות ברגע בזריקה) את נהנית לנהוג כפרגית צעירה ולא ממש להאזין למה שאומרים לך במחשבתך את כבר מפרקת בית וילדים ומאוהבבת למישהו שאולי אפילו לא פגשת, ומאיין לך שהוא ישר
ומאיין לך שלא ניהל במקביל עוד צ'אטים עם נשים נוספות?
ברור שמטאטא חדש נשמע יותר מחמיא לך כסינדרלה...אבל מאמי את לא בוולטדיסני! המלאכים
מסרבים לענות משום שהם אומרים 'שמימילא את לא מקשיבה!!!' ותמסרי פרטים נכונים להבא.....
זה מה שכתבת...שמי שרה, 21 ביוני 1975 שם בעלי: בערל 3 ביולי 1969 ושם הבחור - ברק 7 בפברואר 1976 .....אם שמו איתן והכינוי ברק ....פרושו שבמקום אחר הוא כנחל איתן אך ברשת הוא מעדיף להיות כברק...מה נראה לך נשמע משהו לפרק בשבילו משפחה!?
תלמדי להיות מאושרת..אולי אם לא תהיי אישתו
של בעלך אלא המאהבת
שלו תופתעי לגלות שהוא עשוי להיות "כלי" רציני הבמיטה!!!! שמעת על 'משחקי דמיון' אני משערת.....

שָׂרָה

New member
היי תשמעי..

אני לא מפרקת משפחה בשביל מישהו!.. זה היה אחרי שנים שניסיתי להציל את הנישואים. גם אם הוא לא יהיה שם, אני חייבת לעזוב את הנישואים. לא הבנת מה שכתבתי, איתן זה מישהו אחר ולא ברק. אני לא מחפשת בחורים אלא הם מצאו אותי. אני לוקחת הכל בעירבון מוגבל עד שאראה מה קורה. אינך יכולה לשפוט אותי. אם היית בבית שלי היית רואה מה שקורה באמת. בעלי מעולם לא היה מיני גם לפני שנישאנו, רק שלא ידעתי מזה. והבעיות לא רק בשטח הזה אלא בעוד מישורים.

טוב...אז לא.

תעשי מה שאת מוצאת לנכון. אבל תסלחי לי שאני בוטה באומרי, שאת לא מתנהגת לפי גילך ומעמדך אלא כאישה בעלת גחמות ושרוצה לפרוק עול (אם לא חשוב לך מה יגידו עלייך לכי ותהני מהפרי האסור..) אני לא שופטת איש אבל בין צ'אטים באינטרנט ל'אהבת חייך', מצטערת להגיד לך, והמלאכים מצטערים למסור לך..יש עדיין מרחק יום
מלילה
..... ואגב...את מכירה הכי טוב את עצמך, את בעלך ואת נסיבות חייך האזיני ללבך ותפעלי מקשב..בהצלחה בהמשך דרכך

שָׂרָה

New member
אני לוקחת הכל בעירבון מוגבל

כל עוד שזה רק אינטרנט. אני לא הולכת לפרוק עול או להנות מהפרי האסור. אני דתיה ויש לי מוסריות. אני בסך הכל רוצה לשקם את החיים שלי, אחרי הרבה שנים קשות בנישואים שניסיתי בסבלנות להציל אותם. אף אחד שלא נמצא במצב שלי לא יבין איך זה להיות נשואים לגבר אדיש וקר שלא איכפת לו מהאשה, לוקח את כספה, ואם האשה הלכה לסידורים או לימודים, הוא משאיר ילדים בבית לבד וברכב ולא מספר את האמת.... לא שייך לפרט כאן אבל מנסה להבהיר את מצבי.

למעלה