שאלה על זוגיות

jizel1

New member
שאלה על זוגיות

חג שמח, אני נשואה+1 בשנה באחרונה מערכת היחסים בנינו התדרדרה שהגעתי למצב שאני כבר לא יודעת מה לעשות... שאלתי שאלה: מה עליי לעשות על מנת לשפר את הנשואים שלי ויצאו לי הקלפים: 4 מטות 9 חרבות 6 גביעים 5 מטות קיסרית סיכום: נזיר אני מקווה ששאלתי נכון תודה
 

matal girl

New member
להחזיר את הרומנטיקה ומהר

מה שניבט לעיין כי קיימת שחיקה בקשר ביניכם והדברים מתנהלים כמו ברוטינה של ניהול בית ויחסים. את מאוד רוצה לשמר את הקיים והמסגרת גם אם את רואה כרגע רק את הקושי והייאוש הקיימים. לפעמים יש לך ימים שבא לך לזרוק הכל וללכת. את בוכה הרבה ועצובה. הבעל שלך הוא עבורך החבר הטוב ביותר שלך. האם אתם מכירים ממזמו? ילדות? צבא או משהו כזה? ברור לך שחבל לאבד את האהבה הזו.משום מה הוא מצטייר לי כאקסמיתולוגי שהאהבה איתו מומשה. על מנת לשפר- 5מטות- נדרש ממך מאבק רב בגורמים רבים שנכנסים ביניכם ויותר מאשר להועיל הם מזיקים מאוד. עלייך להחזיר חום ,נתינה, אכפתיות כדי שתצליחי לגבור על האחרים שמחבלים בקשר. קיסרית- יש תקווה לנישואים האלו האם ההתדרדרות קשורה בילודה? מכיון שלא הרחבת את הרקע קשה למקד את התשובה. המסר- הנזיר- עלייך לעשות חשבון נפש לגבי מה את רוצה מהקשר ואיפה את רוצה לתקן. חשוב מאוד שההחלטות שלך לא יבואו מהבטן. אלא מראיה מפוקחת במימד של חיפוש פתרון טוב עבור שניכם. מאחלת לך המון הצלחה. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
 

jizel1

New member
לא כל כך ברור לי...

למה התכוונת אקסמיתולוגי? זהו? האהבה שלי אליו נגמרה? מה זאת אומרת מאבק רב בגורמים רבים שנכנסים בנינו? גורמים הכוונה לפיזית אנשים חיצונים?
 
שלום גיזל../images/Emo141.gif

התחלת את תקופת נישואייך בצורה יפה עם זוגיות טובה,שזה הקלף שיצא:4 מטות.9 חרבות:קלף שמעיד על דאגות מרובות ויכול מאד להיות מצד בעלך,הוא חרד למשהו בחייו ואינו ישן טוב בלילות מרוב מחשבות,וזה משפיע גם עלייך.6גביעים:קלף של החמצה מהעבר,יכול להיות שישנם דברים שמעיקים על בעלך שהוא לא הצליח לממש משהו מסויים אז כדי שזה ישפיע עליו בהווה.ולכן כתוצאה מכך 6 מטות:הוא במאבק פנימי עם עצמו,וכנראה הוא מוציא את זה עלייך.קיסרית:את זו שיודעת לנווט את הדרך,ולמצוא תמיד את הדברים החיוביים במסגרת הנישואים שלך,ופה הפיתרון שלך,תתאמצי קצת יותר ותהיי רכה ותשתמשי בקסמייך כי רק ככה הכל ירגע.סיכום:הנזיר:אל תנסי למצוא את הצדק פשוט תהיי את עצמך,ואל תתני לו להרגיש לבד,תמיד תהיי לצידו ותתני לו את ההרגשה הזו,בקיצור את זו שצריכה להאיר לו את דרכו וזו תהיה הגדולה שלך. מקווה שעזרתי לך אשמח לתגובתך,שיהיה לך חג שמח
 

jizel1

New member
כל כך, אבל כל כך נכון!

שתיכן צדקתן בניתוח. אכן ההתדרדרות באה בעיקר לאחר הלידה ואכן הוא אהבת חיי משהו פה התפקשש לנו ואני לא יודעת מה. בעלי חרד מאוד (בעיקר בריאותית) עד כדיי כך שניסה טיפול אצל פסיכולוג הלך ל2 מפגשים והתיאש ואילו אני חושבת יותר ויותר שכדיי לי לשכנע אותו לטיפול תרופתי כי הדבר מפריע מאוד למהלך התקין של חיינו. מעבר לזה לא יודעת מה לעשות אני מרגישה חנוקה מאוד וקשה לי מאוד בתוך כל זה. תודה לכן.
 

blackcat2

New member
הי ../images/Emo140.gif

תשמעי, יש פוטנציאל אדיר לזוגיות שלכם. נראה כי אהבה גדולה משכה אתכם זה אל זה ואת חייבת לעורר את זה מחדש. (6 גביעים). נסי להפחית במריבות שבינכם (גם אם את לא זו המעוררת אותם) . יש לך יכולת לעשות כן. הפגיני חושניות ומיניות
בטבעיות יתרה, עפ"י הפריסה ניכר כי יש בך את הכוח והיכולות הללו במסגרת הזוגיות הנוכחית. ממליצה להתמודד בחוכמה עם מהחרדה הפוקדת אותך במיוחד בלילות (כך ניתן להניח). חרדה זו נובעת מכך שאת גם לא משתפת אחרים במצוקותיך. מומלץ לפתוח את הלב מעת לעת על מנת לקבל פרופורציות נכונות ולעשות שיקולים נכונים. הפניה שלך אלינו זו התחלה טובה. במקום לחשוש כ"כ קחי יוזמה ותצילי את הקשר. נראה לי שזה יותר מאפשרי. הנזיר מעיד על כך שאולי ההצלחה לא תבוא כמו כדור אש אולם היא תגיע בקרוב מאד כמו הניצוץ שבעששית הנזיר. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן.
 
למעלה