שאלה על זיכרון בנגן

nightmare89

New member
שאלה על זיכרון בנגן

יש לי נגן של 256MB אבל לאחר פרמוט הכונן של הנגן, גיליתי לתדהמתי שמקום האכסון הפך ל 245MB, איפה 11 המגה הנוספים? אשמח אם תעזרו לי. נ.ב שמעתי שיש תוכנה שמורידה את איכות השירים (את הקבס"ים) כדי שיהיה אפשר להכניס יותר שירים לנגן. אם למישהו יש קישור לתוכנה אשמח אם יצורף. תודה

יאיר B

New member
לגבי התוכנה להורדה של איכות השירים:

אני א מכיר דבר כזה, אשמחאם מישהו שמכיר יתן לינק לנשוא. בנוגע לזיכרון: אני אגלה לך סוד קטן: כשקנית את הנגן הוא היה עם 245MB. פשוט למחשבים ולאנשים יש צורת ספירה אחרת של MB. אנחנו סופרים מגה בית כ-1000 ביתים, המחשב סופר אותם כ-1024. לכן ההפרש ביניהם (וזה מתחיל מהביתים הראשוניים). תוכל לראות שגם בהרד-דיסק שלך חסרים כמה גיגה ביתים, וזה בסדר. ככה זה.

gt-master

New member
תשובות

1 מגה = 1024M לכן בפועל תמיד יוצא פחות ממה שרשום. לגבי כיווץ: WMP שיש לך בXP יודעת להמיר ואתה בוחר את הגודל. MEDIA MONKEY ,DBPOWER שתי תוכנות שיודעות להמיר.

rahmiel2005

New member
ניתן גם בwindows media encoder

זה קידוד בwma באיכות של 60 קילו ביית לשנייה וזה יעבוד לך לפי מה שרשום בתוכנה באופן תיאורטי cd qualty שווה ערך ל128 קילו ביית לשניה בmp3. ניתן להוריד את התוכנה באתר www.microsoft.com/israel בחירה ב windows media ללחוץ על הורד כעת בwindows media player 10 ואז לבחור באתר שעולה לך בתפריט במקום windows media player בwindows media encoder התוכנה הינה חינמית ולא תוכנת ניסיון.

gt-master

New member
אתה לא חידשת>>

אני רשמתי WMP שזה אומר ווינדוס מדיה פלייר. כשאתה מקודד בWMP הוא משתמש כמובן ב ENCODER שלו כך שאין צורך להוריד זאת במיוחד. חוץ מזה windows media encoder בתור תוכנה נועדה למגוון רחב של אפשרויות כגון :קידוד סרטים בONLINE לצרכי שידור,המרה למחשבי כף יד בכו'.. המדיה פלייר נועדה להתעסק בקבצי סאונד.

למעלה