שאלה על זרעוני צ'יה

שאלה על זרעוני צ'יה

היי שירי, אני בדרך כלל עושה לי דייסה מהלילה הקודם באמצעות השריה במים רותחים של קוואקר עבה עם כף זרעי צ'יה ושמה במקרר לכל הלילה. למחרת בבוקר כל התערובת תופחת ורכה ואני אוכלת קר (עם חלב סויה, כמה אגוזים ופרי). אני אוהבת שזרעי הצ'יה מתרככים. האם הכנסת זרעוני צ'יה למים רותחים הורסת את כל הטוב שבהם ? האומגה 3 ? המון תודה !
 

lisa s

New member
מצאתי משהו בנושא

זרעוני צ'יה לפי השאלה והתשובה השלישית: האם באמת שומן ציס הופך לשומן טראנס בחימום? את זה אני לא יודעת ולא בטוחה לענות לך. אך לפי השאלה והתשובה הרביעית: אין צורך בכלל במים רותחים. אם נדרש תרגום לעניין אשמח לתרגם...
 
החימום במים רותחים

יכול טיפה להרוס את האומגה 3, אבל האם יש אופציה אחרת מבחנתך לאכול את הזרעים? אני לא הייתי מתרגשת מקצת מיים רותחים. תלוי כמה רחוק לוקחים את הקטע
 
למעלה