שאלה על חבילות ושירותי משלוחים

שאלה על חבילות ושירותי משלוחים

הגיעה אליי חבילה בדואר אבל מדובר בחבילה כבדה שאני לא יכולה לקחת אותה בעצמי, בגלל המשקל שלה ובייחוד לאור העובדה שאני גרה בקומה רביעית בבניין בלי מעלית.

השאלה שלי היא האם קיים שירות כזה של משלוחים, שבאמצעותו אפשר להזמין שליח שיביא לי את החבילה מהדואר עד הבית?
אני יודעת שקיים "דואר שליחים" אבל לא לזה הכוונה, כי החבילה נשלחה בדואר רשום רגיל ולא בדואר שליחים.
השאלה היא אם יש שירות שבאמצעותו אפשר להזמין שליח שיביא לי גם חבילה "רגילה" מהדואר עד הבית?

זה בסדר, כבר הזמנתי שליח מהדואר

מהקישור שטריליאן הוסיפה בתגובה קודמת.
לקחו ממני פרטים וצריכים לחזור אליי היום לתיאום המשלוח, מקווה שבאמת יחזרו.
תודה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אשמח אם תשתפי איך היה (כשיהיה), שנדע איך השירות

בינתיים לא חזרו אליי

אמרו שיחזרו אליי "היום או מחר" (התקשרתי ביום חמישי כאמור, אז היו צריכים לחזור אליי עד אתמול) ולא חזרו. כנראה איאלץ להתקשר אליהם שוב מחר.
בכל זאת דואר ישראל..

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
"היום או מחר" ביום חמישי

כשאומרים זאת בדאר מתכוונים ל - "היום או ביום ראשון"
ככה זה במקומות שעובדים 5 ימים בשבוע.

מעדכנת - שירות גרוע!

בדיוק כשחשבתי שיותר נמוך מזה דואר ישראל לא יכולים לרדת!
אחרי שהתקשרתי לשם ביום חמישי, שזה היה שבוע בדיוק אחרי שהחבילה הגיעה ואמרו לי שיחזרו ולא חזרו, התקשרתי לשם שוב ואמרו לי שאי אפשר לספק את השירות כי עברו כבר יותר משמונה ימים מאז הגעת החבילה!
וזה כאמור אחרי שהתקשרתי ביום חמישי, כשעוד לא עברו שמונה ימים
אז מה היה לנו כאן? בגלל שירות גרוע וזילזול מצד דואר ישראל אני לא יכולה לקבל את החבילה והיא תצטרך לחזור לשולחים.
מנפלאות דואר ישראל.

trilliane

Well-known member
מנהל
בתנאי השירות באתר הדואר (קישרתי אליהם) כתוב 12 יום

"ניתן להזמין את הפריט אך ורק במקרים בהם מספר הימים ממשלוח ההודעה הראשונה ועד לפניה הטלפונית של הלקוח אינו עולה על 12 יום, זאת על מנת לעמוד בתנאי מסירת דברי דואר כהגדרתם במדריך הדואר ."

ואגב, אם זו חבילה מחו"ל הם מחכים גם יותר משבועיים (נדמה לי חודש) ולא ממהרים להחזירה לשולח. אני יודעת שנכווית מהם, אבל בהנחה שהאינטרס שלך הוא לקבל את החבילה, הייתי מתקשרת שוב, מצטטת להם את המדריך ולא מקבלת תשובה שלילית, דורשת גם מנהל אם צריך.

זאת חבילה מהארץ

ואני יודעת, אמרתי להם שזה עד 12 יום ושזה מה שהיה כתוב אבל נראה שהם בעצמם לא יודעים מימינם ומשמאלם, כל אחד אומר משהו אחר, בקיצור קירקס אחד גדול וההוא שדיברתי איתו אתמול אמר שזה 8 ימים.
בקיצור כל השירות הזה הוא חארטה.

ועוד משהו רק לידיעה

כתבתי על כך פעמיים תלונה בעמוד הפייסבוק שלהם והם מחקו לי את ההודעות!
ככה דואר ישראל מתמודדים עם תלונות של לקוחות, סותמים פיות ומוחקים תלונות.
מקסים

שוּלה

New member
כן! עשיתי את זה עבור חבר שלי

הלכתי לחור השחור של חבילות הדואר בגוש דן.
דרך אגב זהו מקום ללא שעות פתיחה. כלומר - הם לא רשומות בשום מקום, אלא רק שם, כשהמקום פתוח.
הפקידה שם, אחרי שהיא סיפרה לי כל מיני שקרים, הלכה להביא את החבילה.
בדרך מהמחסן (כלומר בחדר השני) עד לדלפק, היא הספיקה להפיל את החבילה, אז קשה לדעת האם היא נקרעה בהובלה או ע"י פקידת הדואר...
&nbsp
בכל מקרה החבילה הגיעה.
אז את יכולה לנסות אותי... אני בכל מקרה עובד כשליח.
&nbsp
&nbsp

למעלה