שאלה על חולצת כיווצים

moran gil

New member
שאלה על חולצת כיווצים

לפי המדריך הבא רוחב הבד צריך להיות פי 2 מהיקף החזה. היה נשמע לי רחב מדי אבל ניסיתי בכל זאת וזה יוצא ענקי... יש לכן מושג איך זה כן צריך להיות? לדעתי הרוחב צריך להיות x1.5 מרוחב ההיקף אבל מה אני מבינה.... http://www.sew.co.il/readArticle.asp?id=35

lzabari

New member
גם לי זה נשמע מוגזם

ובתור אחת שלא תפרה עשרות שנים עשיתי ניסיון ות'אמת זה בכלל לא נראה גדול , בדיוק על הגוף

moran gil

New member
למה לי יצא גדול? :(

אולי בגלל השורות? בשורה השניה ראיתי שזה גדול אז הפסקתי

moran gil

New member
ד"א אם זה משנה

אני מתכננת לעשות חולצה סטרפלס בלי הרצועות

כי צריך יותר משתי שורות כדי לאמוד את מידת

הכיווץ. שימי לב - ככל שהתך גדול יותר, הכיווץ חזק יותר. ככל שהשורות צפופות יותר, הכיווץ חזק יותר. עשי נסיון על םפיסת בד של 10 שורות לפחות, או שתתפרי ישר על הבד שלך ואז תמדדי על הגוף ותגזרי את העודפים.

moran gil

New member
זאת אומרת שלבחורה עם חזה גדול

ועוד בהיריון צריך לפחות 2 מ' בד...

נגה אר

New member
ובאותו ענין...

לא מזמן העליתי תמונה של שמלה שתפרתי לבת שלי ואמרתי שרוצה לכווץ קצת כדי שהקפלים והנפיחות תתחיל יותר נמוך והצעתם לי עם חוט גומי. אני רוצה לעשות את הכיווץ דק (המלצת על 3 שורות) ומתחת לחזה, לא במותן. מה המרחק הרצוי בין שורה לשורה? חצי סמ'? יותר ? אני אישית לא מתחברת לכיווצים הללו, בתור ילדה זה תמיד הציק לי ולא רוצה משהו רחב אלא רק משה דק עקב נפיחות הבד... אשמח לשמוע. ועוד משהו חשוב, איזה בורג משחררים? כמה משחררים? תודה, טלי

רות מלר

New member
טלי חפשי גומי ציפקה צבעוני

ותפרי את הגומי על הצד החיצוני של השימלה יש ילדות שהמגע של הגומי עם הגוף לא נעים להן אם הגומי יהיה בחוץ הבעיה לא תתעורר

נגה אר

New member
יש דבר כזה? ../images/Emo2.gif תמיד ראיתי רק שחור ולבן

יש לך אולי מושג היכן ניתן לרכוש כזה באיזור תא/ כפ"ס/ רעננה/ פ"ת.... ואז איך עובדים איתו? בעצם, אותו הדבר רק עם בד הפוך...

למעלה