שאלה על חומוס
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג.
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג.