שאלה על חוצנים שמוזכרים אצל ניל.

שאלה על חוצנים שמוזכרים אצל ניל.

בספריו מזכיר ניל שיש חוצנים, שאלתי היא מהו תפקידם, האם הם באמת עוזרים לרפא אנשים? למה הם לא מתגלים...והאם הם שליחים של אלוהים או שהם כמונו רק בעלי טכנולוגיה מתקדמת יותר..

גריני

New member
בעניין חוצנים

האמת, לא זכור לי מה שקראתי אצל ניל בעניין, ואני גם לא בטוחה שיש מישהו שממש יודע לענות בוודאות על שאלותיך. ככל הידוע לי (וזה לגמרי בערבון מוגבל...) מתוך דברים שקראתי, שמעתי ומתוך חשיבה ישנם סוגים שונים של חוצנים - ממש כמו אצל בני אדם - יש "טובים" ו"רעים". חלקם, כנראה, אכן עוזרים לרפא (את יכולה לקרוא את ספרו של אדריאן דביר: לרפא עם חוצנים, בדיוק בנושא זה). הם לא מתגלים לנו, לדעתי, משום שאינם רוצים לזרוע בהלה... כולנו ראינו את הסרטים בהם חוצנים תמיד מתקיפים את תושבי כדור הארץ... אז בשלב זה הם כנראה מתגלים בצורה מינורית, רק פה ושם לקבוצות לא גדולות של אנשים. לא מזמן קראתי תקשור שבו נטען שהחוצנים מאוכזבים מזה שממשלות (שכמובן יודעות על קיומם) מסתירות מידע מהתושבים ועל כן יש בכוונתם להגביר את קצב ההתגלות שלהם ... בקרוב... שליחים של אלוהים? שאלה קשה... האם לא כולנו שליחים של אלוהים???? כן, אני בהחלט מאמינה שהם בעלי טכנולוגיה מפותחת יותר ולא רק טכנולוגיה...

למעלה