שאלה על חוקיות הצגת צילומים ברשת

• פותח הנושא lust
  • פורסם בתאריך

lust

New member
שאלה על חוקיות הצגת צילומים ברשת

לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל ממש מעניין אותי לדעת היכן אפשר להשיג את הגדרת החוק לגבי הצגת צילומים של נערים ונערות ברשת האינטרנט. הכוונה שלי איננה צילומים פורנוגרפים (וגם כאן יש ויכוח) אלא על צילומי אופנה בלבוש נועז ומינימלי. לאחרונה אני רואה בפורומים שונים קישורים לאתרים של דוגמניות בנות 14 16 שמציגות שלל תמונות וצילומים בלבוש מינימלי או בחשיפה מוחלטת של הגוף. על פי "כתב החוקיות" באתרים הללו, ניתן להבין שכל עוד התמונות לא עוסקות ב"פורנוגרפיה" הן בחזקת ART ולכן הם חוקיות בהתאם לחוקי ארצות הברית. ועוד דבר מעניין, לעיתים המראה החיצוני של הנערות מדמה קטינות, גם אם הבנות עברו את גיל ה18 וגם אם עוד מעט קט הן תגענה לגיל המתאים. בכל אופן כיצד ניתן לשמור על אחדות דעים בנוגע לצילומי אופנה. האם מה שמותר לעיתונות בארץ מותר גם לאדם פרטי, האם צילומים של נערות בבגד-ים המוצגות בעיתונים כמו לאישה ו"את" וכדומה הם חוקיים יותר מאשר הצגת הנערות הללו שטרם הגיעו לבגרות באתרים ברשת האינטרנט. אני מוכנה לחדד את הבעיה אם תוכלו לתת לי קצה חוט לגבי החוק היבש ומה הוא אומר לגבי תמונות של נערות שטרם עברו את גיל ה18. בנוסף: האם הצגת תמונה של נערה קטינה בפורום ששמו "ביגוד" חוקי יותר מהצגת אותה תמונה בפורום ששמו "סקס". האם הקונוטציה היא הקובעת? חן חן וגם אם זה לא המקום הנכון.

אני מפנה אותך למי שיוכלו אולי לענות

והם מכון תודעה לחקר תופעת הזנות וסחר בנשים - יש להם ידע רב גם בתחום החוקים הנוגעים לפורנוגרפיה.

למעלה