שאלה על חיבור DVD ל TV

shmulik98

New member
שאלה על חיבור DVD ל TV

יש לי טלוויזיה ברזר חיפשתי מאחור מלפנים ומכל הכיוונים היציאה היחידה שיש זו יציאה סטנדרטית לאנטנה וזהו כעת יש לי הזדמנות לרכוש DVD האם בכלל אני אצליח לחבר בינהם ? תודה מראש שמוליק

שח_מט

New member
תחפש כניסה לא יציאה -

את ה- DVD מחברים לטלביזיה ישירות או דרך רסיבר אבל ל- LINE IN של הטלביזיה. אם אין כניסה אפשר להשתמש ב- RF (אנטנה) אבל מומלץ דרך כניסת LINE IN וגם שם יש כמה סוגים (RCA, SCRAT, COMPONENT)

shmulik98

New member
אין LINE IN . אז אני אצטרך לקנות

מפצל או משהו כזה לכניסת האנטנה ?

שח_מט

New member
יש מפצלים עם שתי כניסות ובורר ביניה

האם יש לך או אתה מתכוון לרכוש רסיבר?

shmulik98

New member
יש לי מערכת מיני פנסוניק ישנה

כל האילתור הזה נראה לך שווה משהו אין לי יותר מ 900 שח להשקיע

שח_מט

New member
בכל מקרה אם החלטת לקנות DVD

כדי לראות סרטי DVD ולהנות מהאיכות והסאונד תוכל לחבר אותו לטלביזיה (אפילו באופן הבסיסי ביותר עם כבל RF), אם תרצה תוכל את הסאונד לחבר למערכת. השאלה אם כדאי תלויה בחוויה אותה אתה מבקש לחוות בצפייה בסרטים. הוספת רכיבים בהמשך תשפר את החוויה (סיבר, רמקולים וכו´) הרבה "מתחילים" רכשו את ה- DVD בדיוטי ואז גילו עולם חדש וצרפו עוד רכיבים לשיפור החוויה. תהנה!

לא, לא תצליח

אם לטלוויזיה שלך יש כניסה לאנטנה בלבד, הרי של DVD שתרכוש אין יציאה כזו. אם יש לך מכשיר וידאו, יתכן שתוכל לחבר את ה DVD אליו וממנו התמונה תעבור אל הטלוויזיה דרך הוידאו שמחובר אליה דרך קבע לכניסת האנטנה. למה "יתכן" ? כי ל DVD יש מנגנון מניעת הקלטה שנועד "לשגע" מכשירי וידאו ולמנוע מהם להקליט את הסרט המוקרן. חלק ממכשירי הוידאו אינם מושפעים מכך כל עוד לא מנסים להקליט את הסרט, ובמקרה כזה הם ישמחו להעביר את התמונה הלאה לטלוויזיה. אחרים לא יוכלו לעשות אפילו את זה. מה שאומר שתשובה חד משמעית אין. בכל מקרה, חיבור ישיר מה DVD לטלוויזיה שלך לא יהיה.

7stan

New member
WHAT IF

ומה אם נעביר את סיגנל הוידאו האנאלוגי דרך כרטיס וידאו במחשב? האם ה"שיגוע" ישרוד את הדגימה והבנייה מחדש של הסיגנל?

ה"שיגוע" יטרף את כרטיס הלכידה

חוץ מזה, אני לא מכיר מחשב עם יציאת RF לחיבור לאנטנה... חוץ מאטארי וקומודור. (דברים שלא היו בדורך).

כל כרטיסי הטלוויזיה שנתקלתי

בהם היו בעלי כניסת RF. (בטח התכוונת לכניסה, ולא ליציאה) ><>

לא, התכוונתי ליציאה

מכיוון שהטלוויזיה של השואל מכילה כניסת RF בלבד, צריך התקן כלשהו שיקבל אות וידאו, אות אודיו ויעשה לשניהם מודולציה לאות RF. וידאו עושה את זה. העונה הציע מחשב. אני ציינתי שאני לא מכיר מחשב עם יציאת RF. לכרטיס טלוויזיה יש כניסת RF לחיבור אנטנה. זה משהו אחר ולא יסייע לשואל בפתרון בעייתו.

צודק, קראתי שוב את העץ.

הטלוויזיה שלו כנראה מאוד ישנה אם אין לה כניסת AV או SVHS. ><>

7stan

New member
דווקא היו לי שני המחשבים שציינת

ותפסיק כבר לצנזר את הודעותיי :)

אני לא מצנזר את הודעותיך

כנראה שאכן יש כאן סינון תכנים אוטומטי. משונה, אבל עובדה. לי בכלל אין אפשרות לערוך תוכן של הודעה.

7stan

New member
אוף אפילו אתה לא מבין את הדחקה

עם הסינון האוטומטי....

7stan

New member
חייבים לתת אפשרות

שההודעה לא תקפוץ עם כל הדיון שלפניה, מה בדבר רשימת הודעות אחרונות?

gofish

New member
ממש אחלה "דחקה" ../images/Emo4.gif

ממש קומיקאי, מעניין שאף אחד לא הבין. ביקו צודק,חבל שארנון לא יכול.. נקודה.

למעלה