שאלה על חיפושים

suki da yo

New member
שאלה על חיפושים

אני יודעת שדיי הרבה בלוגרים אוהבים להציץ מאיפה הגיעו אליהם, וחיבה מיוחדת נשמרת לחיפושים מגוגל. גם אני מתעניינת לראות מה המילים שמובילות אלי. לאחרונה התחיל משהו חדש- אנשים מחפשים את הכינוי שלי בגוגל. תמיד היו לי כמה חיפושים כאלה, פשוט כי יש לכינוי שלי משמעות ביפנית, אז לפעמים אנשים שחיפשו ללמוד יפנית הגיעו אלי על הדרך (לפחות ככה אני מנחשת) אבל בחודשים האחרונים, חלק נכבד מהגיגולים שמובילים אלי הם חיפוש של הכינוי. ועוד לא הבנתי למה בדיוק, אבל זה דיי מטריד אותי. סוג של תסביך רדיפה, אני מניחה... מה איתכם? מה מילות החיפוש הנפוצות שמובילות אליכם? האם גוגל מספק חלק נכבד או פעוט בכניסות אליכם? או שאולי בכלל לא מעניין אתכם?

Kelevra

New member
יש כמה

יש רשומה אחת שתמיד מגיעים אליה מחיפוש חדרים לפי שעה, עם או בלי שם. יש חיפושים שמגיעים תוך כדי חיפוש ספציפי שלי - מילות החיפוש kelevra ו-תפוז. לפעמים גם תוך כדי חיפוש פוסט ספציפי. אני מניח שזו לא מחמאה גדולה לחיפוש של תפוז מחד, אבל אני לא יכול לחשוב על עלבון מספיק גדול עבורו מאידך. יש חיפושים "אקראיים" שנראה שהגיעו אלי בטעות. יש חיפושים שמחמיאים לי במיוחד: חיפושים מחו"ל שמחפשים את הפוסטים שלי באנגלית וקישורים מדומיינים מעניינים כמו אוניברסיטאות או חברות אחרות. יש חיפושים "מוזרים" שנראה שבאמת חיפשו אותי ספציפית, אבל בהקשר קצת מוזר, כמו ציטטות תנ"כיות יש משהו ששכחת שכיף לראות: שנכנסו אליך לרשומה ישנה מ inbox כלשהו - זה אומר שמישהו קיבל מסר - "תראה את זה!"

Kelevra

New member
לא אם זה פוסט ישן

אם זה פוסט ישן (יותר משנה) אין סיכוי שמישהו קיבל פתאום עדכון. על מה יקבל עדכון? שנה לא נגעו בפוסט, לא כתבו בו אף תגובה ופתאום - פאף! מערכת העדכונים של תפוז מגדילה ראש?

ירדנה13

New member
הכי משעשע אותי

הוא הרעיון שהבלוג שלי מושך גם את אלה שמתעניינים בחמורים מהסוג הנוער... (שם הבלוג שלי הוא: פותחת שולחן עם שני חמורים) ירדנה

אצלי יש חיפוש אחד מוזר

פעם בתקופת ההפניות איכשהו פוסט אחד שלי קיבל למעלה מ-700 הפניות לאתרי סקס ברחבי העולם. והמוזר הוא שזה היה פוסט נטול סקס לחלוטין, עם תמונה צנועה. מחקתי את ההפניות מזמן, עדיין מגיעים לפוסט הזה בחיפושים שקשורים ל-SQUIRT וכדומה. גם אצלי לאחרונה יש עליה בחיפושים של "הבלוג של הר הקסמים". אבל הכי מוזר בימים האחרונים היה "הכלב של הר הקסמים" בנגזרות שונות ומשונות:)

אותי זה פשוט מפחיד

אנשים רושמים נטע מימי בגוגל, וחיפושים הזויים לגמרי שמצביעים באופן ברור וכזה שלא משתמע לשני כיוונים שהם מחפשים אותי. והאמת שהייתי מוותרת על התענוג של להכיר את האנשים האלה...

wranger

New member
ואצלי -

גוגל מספק את רוב הכניסות שלי, בימים בהם אני לא כותב משהו חדש (ואז גוגל נותן את החלק הרגיל שלו, אבל הוא כבר לא הרוב, כמובן). פעם זה היה המון "שירי מיימון בעירום", למרות שלמיטב זכרוני מעולם לא כתבתי עליה, לבושה או לא. היום זה בעיקר "הבלוג של טל", לפעמים "הגיגית", מה שלא בהכרח אומר שמישהו חיפש אותי ספציפית. פה ושם מישהו מחפש "ההגיגית של טל", וזה כבר קצת מלחיץ, אבל יאללה, בסדר, שיקראו, מה אכפת לי.

כנראה זה אני

לאחרונה ביקרתי בבלוג שלך כמה פעמים ונכנסתי מגוגל, כי זאת דרך יותר מהירה מאשר למצוא את הקישור בתוך האתר. רציתי לבדוק אם עדכנת את הקישורים בצד שמאל למעלה, שהובילו לרשומות שלי.

suki da yo

New member
היות ואני מדברת על כמה עשרות ביום

אני מניחה שזה לא אתה... אלא אם אתה קצת יותר אובססיבי מהצפוי.

הו, גוגל גוגל

אין דבר משעשע יותר מלמצוא מאיפה הגיעו אלי מגוגל בבלוג הקודם נקודת השבירה שלי הייתה כשהבנתי שכל מי שמחפש אמנות החרא מגיע אלי. אבל הכי הרבה מגיעים אלי דרך חיפושים של שמות של ספרים. זה מוזר כשמחפשים את הכינוי (הישן או החדש שלי), כי אני לא מבינה למה לאנשים לחפש אותי, או כשמחפשים את השם האמיתי שלי - שזה הכי הזוי בעולם. בבלוג הנוכחי החיפוש הכי הזוי שהוביל אלי הוא "יסמין הזונה". לא ברור בכלל. אבל שייהנו. אני משתעשעת מהחיפושים האלו.

goldy

New member
אצלי זה "רוצה כסף"../images/Emo130.gif

גם "פרוש חלומות" ושות' בע"מ לא חסר
. רוב הכניסות לבלוגי מגיעות מלחיצה על הקישור בחתימתי.

דנטל

New member
היום זה כבר לא מטריד, התרגלתי

נדמה לי שכבר לפני שלוש שנים בערך רוב הכניסות אלי מגוגל היו בגלל המלה דנטל. כשזה היה רק דנטל עוד שכנעתי את עצמי שהם בכלל חיפשו בהגיה DENTAL משהו שקשור לבריאות השן, אבל אז התגברו החיפושים של המונח "הבלוג של דנטל" או "דנטל תפוז" והיתה תקופה די ארוכה שבהחלט נלחצתי מזה. מאז הכתבה בטיים אאוט, המונח השולט מגוגל הוא "דנטל רצה לספר לחבר'ה" ובמקרה הזה לרוב אני מניחה שמדובר בגולשים שקראו את הכתבה. חוץ מזה, במהלך כל שנות קיומו של הבלוג מגיעים אלי גם בחיפושים של כל מיני מלות ותיאורי זימה, אבל בכל זאת הרוב המאוד גדול של החיפושים מכיל את המלה דנטל. כאמור, התרגלתי וכבר לא מוטרדת מזה.

מממאיה35

New member
רוב החיפושים

הם שמות של ספרים, "האיש שחשב שאישתו היא כובע" או "על רגל אחת" שולטטטטים! <על רגל אחת אני מתאתר לעצמי בגלל גרפיטי שיש ברחבי הארץ הזו על הספר הזה. ויש מידי פעם גם חיפושים של הכינוי שלי, ויש גם חיפושים של "ניסים"
באופן כללי נראה לי שעיקר הכניסות לבלוג שלי מסופקות מהחתימה שלי פה ב
.

רוב החיפושים אצלי

שפויים לחלוטין ומנגד הם מגיעים לפוסטים שלא כל כך רלוונטיים לנושא. מי שמככבים הם "הורים עליזים" ולאחרונה המון חיפושים על אבוקדו..

motior

Member
הכי הזוי שראיתי

היה חיפוש "סקס עים חיות" שהוביל לסיפור שלי על חיות אבל ללא סקס כלל... (ועם המלה "עים" בתגובות). לא נתקלתי עוד בחיופש של הכינוי שלי...

אם כבר מדברים על סטטיסטיקות

לאחרונה נתקלתי בתופעה גם כן מאד מוזרה. בימים רגילים יש לי בד"כ כניסות מאד בודדות לבלוג, פחות מ 20. אבל ישנם ימים מסוימים שפתאום רף הכניסות קופץ ל 50+ ואף עובר את ה 80 בלי שום סיבה נראית לעין (כמו פרסום רשומה חדשה או משהו בסגנון), ומה שעוד יותר חשוד זה שלא כתוב מאיפה הכניסות האלה מגיעות... חשוד מאד.....

למעלה