שאלה על חיפוש דירה

שאלה על חיפוש דירה ../images/Emo140.gif

אנחנו מחפשים דירה או בי להשכרה כבר המון זמן ולא מוצאים אני נוטה לחשוב שזה קורה בגלל שהיקום מזמן לנו את הדירה המושלמת בדיוק ברגע הנכון בדיוק ההיא שאני מדמיינת ברוחי ומזמינה אותה אנחנו חייבים לעבור בסוף פברואר על אף שלא מצאנו עדיין, האם אתם חושבים שכדאי להתחיל לארוז ובכלל להתנהג כאילו כבר מצאנו? כלומר, ממש להתכונן למעבר בפברואר כאילו יש לנו כבר דירה אחרת? תודה

gils33

New member
אני חייב לספר לכם משהו בקשר לדירה

לפני שנה וחצי עמדנו בפרשת דרכים האם למכור את הדירה שברשותינו או להשכיר ולעבור למקום אחר. פרסמנו מודעות באינטרנט על שכירות הדירה וגם מכירה,דמיינו את עצמנו כבר יושבים בדירה חדשה גדולה ומרווחת. למחרת מתקשר אלינו אדם ואומר שהוא רוצה לבוא לדירה,הוא אמר שהוא גר בדירת גג כרגע והוא חייב לעזוב תוך שבועיים. חתמנו חוזה להשכרת הדירה....חברים שבועיים!!!! מי שמחפש דירות יכול לאמר לכם שלמצוא דירה בשבועיים,לארוז ולעבור דבר מאד אבל מאד קשה. התחלנו בחיפוש דירה עוד באותו יום ובאותו יום נכנסנו לדירה שפשוט התאהבנו בה ובדיוק מתאימה לנו לתקציב,חתמנו על חוזה וגם כניסה בעוד שבועיים - אתם מאמינים ??פינוי בעוד שבועיים,כמה מקריות יכולה להיות??? מישהו מכם ניסה למצוא חברת הובלות שתפנה לו את הביית תוך שבועיים??אין דברים כאלה,טלפון ראשון לחברת הובלה,הבחור מהקו השני אומר לי שכרגע ביטלו לו הובלה ליום שאני רוצה לעבור..... עכשיו שמישהו יאמר לי שהסוד לא עובד,תקראו לזה נס,תקראו לזה מה שאתם חושבים אבל זה היה פשוט דבר לא מוסבר לחלוטין. אז לזוג מלמעלה - אתם חייבים קודם כל לעזור לעצמכם למצוא דירה ע"י אינטרנט,חברים או כל דרך אחרת,תדמיינו את עצמכם בדירה שאתם רוצים להיות ותראו פתאום איך זה מסתדר ונשמח מאד לשמוע אם אכן זה יסתדר למרות שאין מצב שלא אם תאמינו בעצמכם במה שאתם רוצים לקבל. בהצלחה לכם.

kikona126

New member
אצלי הוא קצת נדפק במעבר דירה

בגלל זה לא הגבתי בהתחלה... לפני שבועיים הלכתי לראות דירה להשכרה. בגלל שאמא שלי רצתה את האוטו אמרתי לה שתבוא איתי ותקח אותו. הגענו לדירה, דירה מזעזעת, קטנה בקושי מקום למיטה היה שם. לאחר מכן עברנו ליד בניין שרצי לשכור בו דירה לפני מספר שבועות, וספרתי לאמא שלי שאין להשיג שם דירות להשכרה. עצרנו בבניין, אמא שלי אמרה שנבדוק אולי יש מודעה להשכרה בבנין או במשרד תיווח, נכנסנו למשרד ושם אמרה לנו המזכירה שיש רשימת המתנה של כ- 30 איש... אבל במקרה יום קודם לכן אמרה לה מישהי שהיא מעוניינת למכור את הדירה שלה בבניין, ושיש לה דירה מהממת. נשארנו לחכות שהיא תגיע, והדירה היתה מדהימה, ההורים שלי החליטו שהם קונים אותה. חזרנו לשם עם אבא שלי בערב כדי שיראה על מה הוא צריך לשלם. וההורים קבעו עם בעלת הדירה כדי לדון בתשלומים. כמספר ימים לאחר מכן, היא התקשרה (לאחר שהם כבר נפגשו) והודיעה להם שהיא לא מעוניינת למכור. כל אותו השבוע כבר ראיתי עצמי בדירה. אפילו חשבתי על איך לעצב מה לקנות מה לא לקנות.... אבל זה נמר עם גישה של: כניראה וזאת לא הדירה המיוחלת

vered126

New member
אולי אתם לא מוצאים דירה

בגלל שאתם לא באמת רוצים או איזו שהיא סיבה סמויה אחרת שאת עדיין לא מזהה אותה. שבי וחשבי האם את רוצה לעבור דירה, לאן , אזור, גודל, קומה איזו אווירה את רוצה בדירה, האם תהיה בה מרפסת האם חברך/בעלך יהיה איתך בה. אחרי שתגמרי לדמיין את כל הנתונים האלה ותרגישי חיובי לגבי המעבר לא בגלל שאת צריכה אלה באמת רוצה אז תמצאי את מה שאת מחפשת. אני לפני שנתיים מכרתי את דירתי לקח לי שנה וחצי למכור אותה ולמה? כי לא הייתי בטוחה במאת האחוזים שזה מה שאני רוצה וכל פעם בא קונה ואחרי שהלך התחילו המחשבות כדאי לא כדאי אני ל א יודעת איך נסתדר וכו וכו.. עד שהגעתי להחלטה ובאותו חודש מכרתי וקניתי.

.....

אני זוכר שדמיינתי את הכלבה שלי בדיוק כמו שהיא עכשיו.. ככה שהיא לגמרי הסוד בשבילי כמו שאמרת, אתה צריך לדמיין את הדירה שאתה רוצה ולהתמקד בתוצאה הסופית-מעבר דירה.. תדמיין אותך ואת משפחתחה כבר בדירה שאתה רוצה שתהיה לך ומה שיקרה, היקום יתאים את עצמו לרצונות שלך ולמחשבות שלך.וזה יגיע, זה חייב להגיע, או תוך כדי שאתה מחפש בעיתונים, באינטרנט, מדבר עם אנשים, זה יגיע רק חשוב להאמין ולא לוותר. מקווה שעזרתי

למעלה