שאלה על חיפוש עבודה בבריאות הנפש

yaelb1977

New member
שאלה על חיפוש עבודה בבריאות הנפש

שלום לכולם, ביולי אני מסימת תואר ראשון(הסבה) ואני מאוד מאוד רוצה להשתלב בתחום בריאות הנפש. דהיינו שיחות תרפויטיות במרפאה. זה מה שאני עושה עכשיו בהכשרה המעשית ומאוד מרוצה. האם יש לי סיכוי להשתלב בדבר כזה, בלי תואר שני ואיפה??? אודה לכם על כל תגובה יעל

לדעתי כדאי לך

לנסות ולהכנס לעבודה באותו מקום שאת עושה בו הכשרה. תנסי לרחרח ולעשות לעצמך יחסי ציבור ובסה"כ אם מכירים אותך שם ומרוצים ממך, יש סיכוי טוב שירצו להמשיך איתך.

yaelb1977

New member
לאיילות בלילות

אין סיכוי... מורידים שם תקנים כל הזמן. את יודעת על ביקוש באיזה שהוא ארגון שקשור לבריאות הנפש?

אין לי מושג

אבל נראה לי שעם הקשרים הנכונים ואם אוהבים אותך במקום, ימצא התקן בשבילך. משרד הבריאות לא מחזיק גם תקנים מהצד? כאלה של עמותות?

reuthal

New member
למה את לא משרשרת המשך להודעתך?

פשוט לוחצים למטה הוספת תגובה וכך פחות הודעות קופצות לדף שני ויש המשכיות לדיון...

SuperGirl 25

New member
איפה המנהל עם מטה הקסמים

שמסדר הודעות לא משורשרות?

פעם הייתי המשיח

ועכשיו אני רק המשגיח
מה שלומכם? אני מציץ מידי פעם לראות שהכל בסדר. מתי תחליפו אותי? אין עו"סים עם שאיפות ניהוליות?

SuperGirl 25

New member
חבר, אתה חסר

לא בכבוד'שך לרשום כאן מדי פעם?? רק כשמזעיקים אותך??

או שאני כאן

או שאני לא. אני לא יכול להיות קצת כאן. אני מחכה להחלפה אבל נראה לי שכולם שכחו מהעניין.

noffit

New member
נסי באנוש

אני רואה הרבה מודעות ב"אנוש" - www.enosh.org.il אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שאת מחפשת אבל תנסי

רוני 331

New member
עבודה ברפאה

שלום, עבודה ברפאה לבריאות הנפש הינה עבודה מאוד מבוקשת, ועל כל תקן שמתפנה יש אין ספור מועומדים... כמו כן קיים צחמצום כל העת...יש אפילו עובדים סוצאלים שמוכנים לעבוד במרפאה בחינם אך ורק בכדי לרכוש ניסיון בתחום. המלצתי מניסיוני המועט הינה להתחיל בתחום קרוב בבריאות הנפש, עדיף עם ניסיון שיקומי, כגון אנוש, ולנסות שוב לאחר זמן מה...אגב רוב המקומות מעדיפים בעלי תואר שני אולם לא כולם. בהצלחה רבה

בוסמת1

New member
מה זה "אפילו פסיכותרפיסטים"?../images/Emo53.gif

חשבתי שכל עובד סוציאלי קליני יכול להיות פסיכותרפיסט, לא?

עו"ס קליני הוא לא פסיכותרפיסט

אם אני לא טועה, אפשר ללמוד פסיכותרפיה רק אחרי שמסיימים תואר שני. חוצמזה שהיה כאן פעם שירשור על זה שאין באמת דבר כזה עו"ס קליני.

למעלה