שאלה על חיפוש עבודה

tommay

New member
שאלה על חיפוש עבודה

מה נשמע?
שאלה לגבי חיפוש עבודה..
אני כרגע נמצאת במצב די תקוע. בארבע השנים האחרונות עבדתי בברה"ן והרגשתי שחיקה נוראית. המקום היה של יזם פרטי והוא גם נראה כך בהתנהלות היומיומית (כמעט ולא היה דגש שיקומי, השורה התחתונה הייתה של הכסף) ובא לי לנסות משהו אחר. הבעיה היא שרוב העבודה שאני רואה כיום היא בדיור מוגן ובהוסטלים של אוטיזים ופיגור. שגם הם מופעלים לרוב על ידי יזמים פרטים. ומעבר לזה, נראה שההיצמדות שם היא לתוכנית טיפול מאוד התנהגותית בסיסית, שמתאימה מן הסתם לסוג האוכלוסייה שנמצאת במקום. אין לי חשק גם לחזור למערכת הזו של הדיור המוגן ו/הוסטל. זה נראה שהחיים שם הם בין ביקורת אחת של משרד הבריאות לביקרות שלל משרד הרווחה. נראה ששהיצמדות שם היא לדברים המאוד בסיסים.
אני נורא רוצה לעבוד עם נוער, אבל אני כמעט ולא מוצאת מודעות דרושים בנושא. פניתי באופן יזום ללשכות רווחה באזור שלי- שהתשובה בהן הייתה או שכרגע הן בתקופת בחירות והן לא מגיסות מחדש בתקופה הזו, או שאני אעקוב אחרי מכרזים שיוצאים. בעיה נוספת, שגם אין לי כמעט ניסיון בנושא. ברגע שרואים שעבדתי תקופה ארוכה בברה"ן, אז לא פותחים לי בנושא.
השאלה, היא מה עושים. כאילו, אין לי אפשרות להחליף כיוון בעבודה סוציאלית? אני גם נורא עייפה מעבודה במקומות פרטים.
תודה..

sher2004

New member
את צריכה להאמין בעצמך וביכולתך למצוא עבודה

בכל תחום שתרצי כי הרושם שאת משאירה בראיון עבודה לעיתים קובע הכל.
תמשיכי לחפש ואל תתייאשי!

היי - מאיזה איזור את ?

אם איזור שוהם נגיש לך דברי איתי במסר , מחפשים שם ע"וס נערות

למעלה