שאלה על חכות Pack

HelloweeN

New member
שאלה על חכות Pack

האם יש בארץ חכות pack (הכוונה לחכות מאוד קטנות, כשהן סגורות, אורכן כ-30 ס"מ, והן באות בד"כ עם רולר), עם בסיס לרולר+טבעות, שוות ואיכותיות ? אם כן, מה החברות המובילות בתחום? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? לא מצאתי באף חנות בנט חכות כאלה, אשמח אם תפנו אותי לקישורים רלוונטיים. בתודה מראש.

כנעני28

New member
אני חושב שאין מה לעשות עם זה בארץ

כשהיתי ילד יצא לי לדוג עם חכה כזו בחו"ל - זוהי חכה שמתאימה לדייג באגמים רגועים של מים מתוקים, כאלה שיוצאים אליהם עם הסירה. בארץ אין אגמים מהסוג הזה, האגם המתוק היחיד בישראל שכביכול מתאים למטרה זו (הכנרת) מתחיל להיות סוער בצהריים. כך שאמנם קשה להשיג ציוד זה בארץ, אבל פשוט מפני שאין מה לעשות איתו בארץ. אם אתה מתעקש, יצא לי לראות חכות כאלה בקנדה, ובחנויות דייג בלונדון, פשוט תתלבש על מישהו שטס שיביא לך... (ומזכרוני הם אינן זולות במיוחד). מקווה שעזרתי.

HelloweeN

New member
אז זהו, שבארץ נימכרות חכות כאלה

של חברת Lion, טלסקופית באורך של 1.90, שמגיעה כבר עם רולר פשוט וטבעות. החכה עצמה מעולה מבחינת רעיון, ולא רעה, ומתאימה לשימוש כחכת ז´ירזו´ר קומפקטית, או כחכת רולר פשוטה, או מיני בוס קטן כזה. אני מחפש משהו טיפה יותר מקצועי, ויותר איכותי ממה שיש בארץ לכן תהיתי בנושא, ושאלתי את השאלה הנ"ל.

ramihann

New member
אהלן הלואין!

גם אני כאן עם הדייגים! בזמנו פרסמו חכה כזו בערוץ הקניות (או בלבנון, אני לא זוכר בדיוק) וניתן היה לרכוש אותה. אצל ארמנדו ביפו היתה תלויה חכה כזו כמו בפרסומת - תבדוק אצלו (שווה להכיר אותו באופן כללי).

HelloweeN

New member
מכיר,מכיר.. אני מתכוון למשהו יותר

רציני ויותר מקצועי מאשר מה שיש לערוץ הקניות להציע, מה עוד שחכה המוצעת הינה חכת אגמים בלבד, וכלל אינה מתאימה לתנאי ים.

HelloweeN

New member
אהה וברוך הבא!

את ארמנדו אני מכיר וביקרתי אצלו פעמים מספר.

ericd

New member
אהלן יש לי תשובה מדויקת ../images/Emo19.gif

היי קודם כל נעים להכיר כן יש חכות כאלו בארץ ואני ראיתי סט כזה בחנות ריקושט החכות היו ממש זעירות והיו שני דגמים עם ובלי רולר המחיר היה למיטב זכרוני כ -350 שקל כדי להיות יותר ספציפי אומר לך כי החנות היתה בקרית ביאליק בקריון {זה השם של הקניון המקומי}. אם אתה רוצה לשוחח איתם חפש בדפי זהב כפי הזכור לי החכות נראו איכותיות ביותר ונמכרו באריזה מהודרת. בהצלחה ericd

ramihann

New member
אפילו הוא מגדיר את זה כפריט לאספנים

זו ענתיקה שהיתה שייכת לאביו והוא מצא אותה בעליית הגג! לדעתי - לא שווה את המאמץ.

HelloweeN

New member
ראיתי את זה בדיוק אתמול באיביי

אני מתכוון לחכה טלסקופית- לא חלקים. תודה בכל אופן על הלינק.

למעלה