שאלה על חלום שחוזר על עצמו

sigalm

New member
שאלה על חלום שחוזר על עצמו ../images/Emo92.gif

אני מיזה זמן רב חולמת על עכביש. כשאני נכנסת לישון אז בשעה הראשונה של ההרדמות (ורק בשעה הראשונה) אני רואה עכביש ענק טס מהמראה או יורד מהמנורה אליי, אני מתערורת בבהלה (עד כדי בריחה מהחדר) בהרגשה שזה ממש אמיתי, ואז אני תאמצת לפקוח את העיניים כי לאט או נעלם לי. בפעם הראשונה שזה קרה לי, בעלי היה בסלון ומהצעקות שלי והריצה מהחדר עם השמיכה הייתי משוכנעת שזה אמיתי ולא חלום והתחלנו לחפש בחדר את העכביש, ולאט הבנתי שזה בעצם חלום. מה זה? יש משמעות או פירוש לזאת? תודה

ליטן א

New member
זה לא המקום....

אנחנו לא פותרים את החלומות (בשביל זה יש את פורום "חלומות"), אלא מתעסקים בחלקים שבהם את כבר יודעת שאת חולמת (ומהרגע הזה שבו את יודעת שאת חולמת קוראים לזה חלום צלול).

חלמן

New member
אבל תראו!!!!

היא הבינה שהיא חולמת!!!!!!!!!! "ואז הבנתי שאני חולמת" זה חלום צלול!!! לא?

שריר

New member
טוב אני לא יודע מה הפירוש של החלום

אבל אם הבנת שאת חולמת אז הגעת למקום הנכון הפורום הזה מוקדש לחלומות שמבינים שחולמים אפשר להגיע לזה במקרה כמו שלך זה קרה או להתאמן עד שיהיה אפשר להגיע לזה מתי שרוצים עכשיו חלום צלול זה לא סתם הבנה שאת חולמת בחלום צלול את יכולה לעשות מה שבראש שלך לעוף לצאת להרפתקאות מתחת לים להיות גיבורת על מה שרק בא לך

Cheetah

New member
אולי את מפחדת שיש עכבישים בבית?

אחותי אומרת כל הזמן שהיא מרגישה ג´וקים זוחלים עליה, ושומעת קולות של ג´וקים בלילה(אני לא יודע מה זה בכלל קולות של ג´וקים). כנראה מדובר כאן בפחד, שמתממש בצורה כלשהי בחלום. אבל העיקר זה שאחרי שריססנו כאן זה עבר לה, אחרי שהיא לא ראתה ג´וק כמה שבועות זה עבר לה. זה רק מחשבה אבל אולי זה אותו דבר גם אצלך וכדאי לוודא שאין עכבישים בבית כדי שתרגישי בטוחה. במחשבה שניה אולי אחותי באמת הרגישה ג´וקים והפסיקה כי הרגנו אותם. אבל זה מחוץ לנקודה.

חלמן

New member
גם אחותי

מפחדת מגוקים ומרגישה שמתפסים עליה... אבל אחרי שריססנו את כל הבית היא כבר לא הרגישה את זה... זה פסיכולוגי....

למעלה