שאלה על חנות ספרים משומשים שמוכרת

pertal

New member
שאלה על חנות ספרים משומשים שמוכרת

ספרי מחשבים האם קיים כזה דבר?? ניסיתי להתקשר לכמה חנויות אבל הו לא מוכרותץ יש לי קודם כל 2 בקשות- בבקשה שאף אחד לא יציע לי ספר שהוא מוכר-אני מחפש חנות ודבר שני-בבקשה אל תשימו אותי ב"תן וקח" כי אני מחפש חנות ולא משהו ספציפי (למדתי מטעויות מהודעה שכתבתי לפני זמן) האם יש חנויות שמוכרות ספרי מחשב משומשים בת"א?? הרי יש כל כך הרבה חנויות, חייבת להיות חנות שמוכרת ספרי מחשבים, לא??

sevron

New member
ספרי מחשבים יד שניה

לא כדאי לחנות לעסוק בזאת הסיבה: אנשים מחזיקים בספרי המחשב שלהם עד שהם הופכים ללא רלוונטים לאחר מכן באים למכור אותם לחנויות בעלי החנויות גילו מהר מאוד שאין להם מה לעשות עם הספרים הללו

datu

New member
../images/Emo91.gif-ספרי מחשבים...

בדיזינגוף סנטר למעלה יש המון ספרי קריאה ועיון ב-14.90 ש"ח לספר . זה כולל בהחלט ספרי מחשב. לא יודע עד מתי יימשך המבצע. (אני לא עובד שם!) וזה ספרים חדשים !

pertal

New member
תודה רבה-יש לי כמה שאלות

ראשונה- אז מה אני יכול לעשות עם הספרים?? אין ---אף----- חנות שמקבלת אותם?? אני רוצה להחזיר כמה ספרים-מה אני יכול לעשות עם ספרים שאני לא משתמש בהם?? והשאלה השניה לא בטוח שתוכלו לענות לי עליה- האם מישהו מכיר ספריה בת"א שממנה אפשר להשאיל ספרי מחשבים בכל שפה שהיא??

spiderrrman

New member
אם אין חנות שמקבלת אפשר לפרסם פה...

בפורם ואולי מישהו יהיה מעוניים לקנות אותם

נראה לי

שיש אחת בירושליים (אולי יש יותר, אבל את זאת ראיתי) איפשהו בעיר העתיקה, במדרחוב

kacha

New member
יש לי עצה בשבילך

יש לי כמה ספרי לימוד של מחשבים והם : 2 ספרים ללימוד שפת C/C++ (המדריך השלם לשפת C, ועוד איזה ספר יותר מיושן) המדריך לשפת אסמבלי ועוד איזה ספר די ישן שמלמד את השפה : DELPHI 2 אם אתה מעוניין במשהו מהם אני אהיה מוכן להביאלך אותם בזיל הזול או אפילו תמורת איזה ספר נחמד לקריאה אחר (עדיף אפילו :)) אם אתה מעוניין צור קשר במסרים, בטח אני אשכח שכתבתי כאן את ההודעה הזו ואני אשכח לבדוק עידכונים . :) בהצלחה

למעלה