שאלה על חצילים של חנה פ. והמלצת קינואה מקורית
שאלה: חנה פ., עד כמה שזכור לי סיפרת פה פעם שאת מכינה פרוסות חצילים בתנור בציפוי שניצל.
אפשר מתכון? תודה.
הקינואה המקורית היא לא במתכון אלא בצורת הבישול. בישלתי לפי הוראות של מישהי באינטרנט - לא
זוכרת מי - שאמרה לבשל את זה כמו פסטה, עם המון מים ועל בערך, ואפילו בלי מלח. נשברתי עם המלח
ובאמצע הוספתי קצת. אבל הבישול יצא טוב. בתחילה תחושה של קצת מיימי, אבל נעלמה אחרי הסינון.
עד היום השלם בישל קינואה, וכמובן, בתחילה בצל וגזר, ואחר כך כמו אורז וכולי. זה הרבה יותר פשוט וקל,
אבל יש להניח שהבישול הרגיל הוא יותר נגיס.
מכאן, מוסיפים לה מה שרוצים. אני הוספתי חצי חבילה פטרוזיליה וחצי חבילה חסה חתוכה לרצועות, שמן זית,
לימון, מלח ופירורי נענע יבשה. מעין טבולה. יצא מצוין.