שאלה על חתונה וקבלת הPR בארץ או קנדה?

smmi1

New member
שאלה על חתונה וקבלת הPR בארץ או קנדה?

שלום אני אמור לקבל עוד חודש PR ועוד חצי שנה אני והחברה שלי רוצים להתחתן. השאלה שלי אם אחרי החתונה החברה שלי יכולה לנסוע איתי כתיירת ובקנדה לקבל PR או שהתהליך קבלת הPR חייב להתבצע בארץ? תודה מיכאל

מסובך. כן היא יכולה להיכנס כתיירת ואז להתחיל

תהליך ספונסרשיפ, במסלול מיסאסאגה תל אביב. אני חושב שיותר פשוט ויתקן אותי אמיר אם אני טועה, שכדאי למצוא דרך לארגן מייד זוגיות חקית תקפה, ולעשות חתונה דתית אחר כך, ולצרף אותה לתיק שלך לפני שאתה מקבל את ה PR , אולי זה ידחה את ה PR שלך בחודשיים אבל מאד יפשט את שלה. אתם יכולים גם להתחתן ברבנות, ולעשות מסיבה בתאריך שתכננתם. בכל מקרה הכל חייב להיעשות בזהירות ובסיוע של מומחה, כדי לא ליפול לבור. אתה לא דיווחת על זוגיות כשביקשת את ה PR ואם הייתם בקשר משמעותי כשהגשת ולא הזכרת אותה בטפסים זו עלולה להיות בעיה וצריך לצרף אותה עכשיו בצורה "נכונה". בהצלחה.

smmi1

New member
בקשר לPR שלה לא אמורה להיות בעיה

כי אנחנו לא היינו common law בזמן הבקשה אך ביחד כבר הרבה שנים(שאלנו על זה בפורום). אז שאלתי מה האופציות שהיא תקבל בקנדה PR על מנת שלא נחכה פה חצי שנה עד לאישור בשבילה?. תודה

smmi1

New member
תודה על התשובה והאם זה

אמור לקחת יותר זמן או יהיה יותר מסובך מתהליך בארץ? תודה

מבחינת ספונסרשיפ?

אם אתה לא מצרף אותה לתיק לפני שאתה מקבל את ה PR , אתה לא יכול לבצע מהארץ. אבל תקפיד לעשות תהליך מיסאסאגה - תל אביב ולא תהליך ויגרביל. ויגרביל יותר ארוך, יותר מסובך, ואין זכות עירעור. שתיכנס כתיירת, ואחרי חצי שנה תאריכו. אני מניח שאם לא תמצא עבודה עלולה אולי להיות בעיה עם אישור הספונסרשיפ, אבל יכול להיות שאני טועה., לכן המלצתי להתחתן מייד אפילו בקפריסין, ולצרף אותה לתיק לפני ה PR . חכו לתשובה מוסמכת מאמיר שובל.

amirshuval

New member
אני ממליץ,על פי

הנתונים שמסרת,להשלים את התהליך שלך ורק אחר כך להגיש ספונסרשיפ דרך מיסיסוגה-תל אביב כשאתם בקנדה.אבל כמו שהמושבניק ציין יש כאן כמה פחים שצריך להתמודד איתם נכון.כדאי מאוד שאיש מקצוע יהיה מעורב בהכנה של הבקשה לספונסרשיפ.אם אין לך את היכולת הכלכלית לשלם בעבור ייצוג והכנה מלאים,תנסה למצוא יועץ מוסמך/עורך דין שיבצעו בדיקה בלבד של התיק לפני הגשה.שגיאה יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך.אתה צריך להתנסח בצורה מדויקת באנגלית לגבי הקשר,והתהוותו.ציר הזמן הוא עניין נוסף:חתונה בסמיכות לקבלת הPR שלך שלאחריה תוגש בקשת ספונסרשיפ יוצרים רצף ארועים שקיים סיכוי מצוין שיוביל לראיון הגירה,שזה עוד עניין שצריך להתמודד איתו נכון.לפני שאתה מחליט לנסות לחסוך את עלות הייעוץ המקצועי קח בחשבון שני נתונים: 1.טעות שתוביל לקביעה כי בת זוגתך היתה למעשה במערכת יחסים של COMMON LAW בזמן הבקשה שלך לPR תוציא אותה לצמיתות מהFamily class. 2.סירוב של הבקשה בעיקבות הופעה כושלת בראיון הגירה(יותר TRICKY ממה שאנשים חושבים) והצורך לערער לIRB יגרמו להמתנה של שנה-שנתיים עד שתגיעו לשימוע. בהצלחה

smmi1

New member
ונגיד אם היא לא קיבלה PR

ושנינו נחזור לארץ אחרי הסירוב, האם תהיה אפשרות להגיש sponsorship על סמך שההורים שלי גרים בקנדה לשנינו ,או שאם היא מקבלת סירוב אז הוא לצמיתות ואין אופציה כזאת? בתודה מיכאל

amirshuval

New member
אתה לא ילד נתמך

אז ההורים שלך לא יעזרו לכם עם ספונסרשיפ.אם הסירוב הוא כי לא הצהרת עליה כבת זוג בזמן הבקשה שלך אז הסירוב לצמיתות.

smmi1

New member
תודה על ההתייחסות ועד שאלה

מה המשמעות המדויקת של common law מבחינת החוקה הקנדית? והאם יש קישור מדויק להגדרה הזאת באנגלית שיהיה מוכר על ידי החוק הקנדי?.

realestate1

New member
עברתי תהליך דומה אשמח לייעץ לך

עברתי תהליך דומה אשמח לייעץ לך צור עימי קשר. Please Contact: Erez Tamir B.Sc. Residential and Commercial Real Estate, Sales Representative RE/MAX West Realty Inc.Brokerage http://ErezTamir.com http://FreeRealEstateTips.ca Office: 905-731-3948

למעלה