שאלה על טבעון

bali

New member
מנהל
תשובות

במקום חמאה להשתמש במרגרינה בטמפרטורת החדר או בשמן קוקוס (שמן קוקוס הוא מוצק בטמפ' החדר, צריך לחמם אותו 20 שניות במיקרוגל ואז הוא רך מספיק כדי למדוד ממנו 100 גרם. לא להמיס אותו למצב נוזלי לגמרי, כי במתכון השומן צריך להיות רך אבל לא נוזל).
במקום חלב להשתמש במים או בחלב סויה.
להשתמש רק בשוקולד מריר ולוותר על שוקולד לבן וחלב ששניהם חלביים.
 

vg04285

New member
יש לבן טבעוני בחול

בארץ יש לפחות נטיפי שוקולד לבן טבעוניים. אני מניחה שאפשר לשלב קצת מהם. אבל אם הכותבת יכולה להשיג את הפיצפוצי הרשי האלו אולי היא גם יכולה להשיג שוקולד טבעוני בכל מיני סוגים וצבעים.
 
למעלה