שאלה על טופו
שלום, קניתי טופו בשתי צורות: אחת עטוף בשקית ונראה כמו גוש גבינה (נמצא במקרר) והשניה - פולי טופו שנראים ומרגישים כמו קרוטונים ולאחר הבישול במים רותחים הם הופכים לרכים. כמה שאלות: 1. הבנתי שהטופו בצורת הגבינה - לאחר הפתיחה אי אפשר לשמור פתוח אלא צריך להכניס לתוך קופסה עם מים. אז פשוט להכניס את גוש הגבינה לקופסה עם מים? נשמע מוזר. 2. איך מבשלים טופו כזה? חותכים לקוביות קטנות ומטגנים אותן? (אני לא מבקש מתכון כמובן רק את צורת הבישול העקרונית) 3. לאחר הבישול (של שני הסוגים), אפשר לשמור את הטופו המבושל במקרר או שמא אסור? תודה.
שלום, קניתי טופו בשתי צורות: אחת עטוף בשקית ונראה כמו גוש גבינה (נמצא במקרר) והשניה - פולי טופו שנראים ומרגישים כמו קרוטונים ולאחר הבישול במים רותחים הם הופכים לרכים. כמה שאלות: 1. הבנתי שהטופו בצורת הגבינה - לאחר הפתיחה אי אפשר לשמור פתוח אלא צריך להכניס לתוך קופסה עם מים. אז פשוט להכניס את גוש הגבינה לקופסה עם מים? נשמע מוזר. 2. איך מבשלים טופו כזה? חותכים לקוביות קטנות ומטגנים אותן? (אני לא מבקש מתכון כמובן רק את צורת הבישול העקרונית) 3. לאחר הבישול (של שני הסוגים), אפשר לשמור את הטופו המבושל במקרר או שמא אסור? תודה.