שאלה על טורצ'ווד

DontEvenBlink

New member
שאלה על טורצ'ווד ../images/Emo153.gif

אני לא הכי יודעת מה זה. מה שאני כן יודעת זה שהתוכנית היא סדרת בת של דוקטור הו, ו.. טוב, מהפרק היחיד שראיתי אני יודעת שבעצם בקארדיף יש שבר של החלל והזמן ומשם מגיעים חייזרים, והתפקיד של טורצ'ווד זה לגרש את החייזרים שמגיעים דרך השבר הזה (ראיתי את הפרק שאחת מהם נכנסת להריון כאם פונדקאית מחייזר לילה לפני החתונה שלה.) ועכשיו לשאלה- איך בעצם טורצ'ווד מתקשר לדוקטור הו? יש דברים בדוקטור הו שאני לא אבין כי אני לא רואה טורצ'ווד? או ההפך? האם טורצ'ווד מכירים את הדוקטור? בעצם... חוץ מהקטע שזה מבוסס על רעיון דומה- החלל והזמן וחייזרים וכו'- יש בין התוכניות קשר חזק יותר שהופך את טורצ'ווד לסדרת בת של הדוקטור?

DontEvenBlink

New member
וגם כמובן פרט חשוב לגבי שתי התוכניות-

שחולקות את אותו הפורום כאן בתפוז.

Pינקי

New member
בלינק של ויקיפדיה תוכלי למצוא את כל המידע על

טורצ'ווד http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A6'%D7%95%D7%95%D7%93 אני אענה לך בקצרה, טורצ'ווד הוקמה ע|י המלכה ויקטוריה בעונה ה2 בעקבות פגישתה עם הד"ר. המוסד נועד להילחם בחייזרים. תביני הכל בד"ר הו אבל לפעמים יהיו איזכורים של טורצ'ווד כך שכדאי להכיר, אותו הדבר גם בטורצ'ווד. יהיו כמה פרקים שקפטן ג'ק מטורצ'ווד יופיע בד"ר הו אז לכן לדעתי כדאי לראות את זה. לדעתי כדאי להתחיל לצפות בטורצ'ווד לאחר הפרק שבו המלכה ויקטוריה בד"ר הו מחליטה להקים את טורצ'ווד. ואת העונה השנייה לראות לאחר סוף העונה השלישית של ד"ר הו. וזהו אני חושבת אם אני לא טועה.

DontEvenBlink

New member
הו נהדר!

עדיין לא סיימתי לראות את העונה השלישית והרביעית. (את השלישית אני רואה בבי בי סי, את הרביעית התחלתי במחשב כי הייתי חייבת להגיע לפרק שהדוקטור פוגש את ריבר לראשונה.) את החמישית ובינתיים השישית ראיתי. אז... אני יכולה להתחיל לראות טורצ'ווד כשאני אתחיל את עונה 1 ו-2 ואני בעצם מסודרת.
ואם אתם שואלים למה אני רואה לא לפי הסדר- זה בגלל שאני נכנסת לאווירת הטיימלורד! (לא באמת... אני פשוט לא ממהרת לראות את הפרקים עם הדוקטור התשיעי.)

DontEvenBlink

New member
רגע רגע, עכשיו שמתי לב למשהו

בהודעה שלך.. קפטן ג'ק מופיע בדוקטור הו?! :O:O אבל.. למה? הוא.. איכס.
שמעתי עליו שהוא גם חוזר לחיים בכל פעם שהוא מת. האמת שגם רורי הוא בדיוק כזה.

מוגלי7

New member
קפטן ג'ק התחיל בדוקטור הו

הוא נכנס לסדרה בפרק 9 עונה 1, עזב בפרק האחרון של אותה עונה ואחרי שנתיים יצרו את 'טורצ'ווד'.

myaron

New member
הוא הופיע גם

בסוף העונה השניה. לפני טורצ'ווד לדעתי.

Apple Scruff

New member
סוף עונה שלישית.

אחרי העונה ה1 של טורצ'ווד. מישהו צריך לעשות ציר זמן עם כל הסדרות האלו

DontEvenBlink

New member
וגם בסוף העונה הרביעית. ../images/Emo6.gif

כתבתם בשרשור הזה שלטורצ'ווד יש את היד של הדוקטור... אבל... היד של הדוקטור הפכה לדוקטור האנושי, ושידכו אותו לרוז בייקום מקביל. אז איך זה שיש להם את היד?

מוגלי7

New member
הייתה להם אותה, בעבר.

אחרי שהיד של הדוקטור נכרתה בחג המולד 2006, היא נפלה אל כדור הארץ. קפטן ג'ק מצא אותה, והיד הייתה אצלו מאז. היא שימשה לו כמין "גלאי דוקטור", שעזר לו לדעת מתי הדוקטור מגיע לכדור הארץ. ג'ק מצא את הדוקטור מחדש בעונה השלישית, בעזרת היד, וכשיצא למצוא אותו הוא לקח איתו את היד ונתן אותה לדוקטור, ומאז היד הייתה בטארדיס. ואז הגיע סוף עונה 4, התחדשות, כפיל, רוז, עולם מקביך וכולנו מכירים את הסיפור. מסעה המופלא של היד של הדוקטור.

DontEvenBlink

New member
בהחלט מסע מופלא...

לפי מה שכתבו לי כאן חשבתי שבעונה הרביעית זו היתה ההתחלה של היד, אבל בעצם זה היה הסוף...

DontEvenBlink

New member
למה? מהפרקים שיצא לי לראות אותו

בטורצ'ווד ועכשיו גם בדוקטור הו, הוא נראה בנאדם שחצן...

myaron

New member
את יכולה לקרוא לזה שחצנות

אבל כשיש סיבה לשחצנות היא פשוט הופכת למודעות עצמית

כמה דברים שחשוב לדעת,

שהם מקבלים. טורצ'ווד זה אותן אותיות כמו ד"ר הו. הם מחזיקים ביד של הד"ר. (אותה יד הידועה בעיקר מעונה רביעית). הם שומעים על הד"ר הרבה. חלקם פגשו את הד"ר והיו מלווים שלו.

Outplay

New member
לא שמתי לב לאותיות.. מגניב!

דרך אגב, כמה זה נוראי אם אני אראה את עונה 3 בלי לראות את 1,2? התחלתי את 1 אבל היא לא משהו והבנתי שגם 2 זה על אותו קו לא?

myaron

New member
ממש לא כדאי

עונה 1 מתחילה צולע אבל משתפרת בהמשך לדעתי. עונה 2 היא הראשונה של טננט ומאוד מומלץ לראות את העונות איתו בסדר בהן שודרו.

מוגלי7

New member
הוא מדבר על טורצ'ווד.

למה עונה 1 מתחילה צולע? ממש אהבתי את עונה 1! ובקשר לשאלה על טורצ'ווד- זה לא ממש נורא להתחיל מעונה 3, היא די מנתקת את עצמה מהעונות הקודמות. יש כמה פרטי עלילה קטנים מעונות 1-2 שזוכים לרפרנס אבל לא משהו רציני, עד כמה שאני זוכר.

למעלה