שאלה על טורצ'ווד

Oukami Kun

New member
אבל זה מבאס לראות קודם את השלישית

כי אתה יודע מי מת ומתי, כל הזמן מדברים על זה. אז לדעתי שווה לראות לפי הסדר.

myaron

New member
וואו, אני ממש לא באיפוס

אם ככה, אז זה מה שאני עשיתי. קודם ראיתי children of earth ורק אח"כ התחלתי לראות טורצ'ווד והפסקתי באמצע...

Apple Scruff

New member
אם תשאלו אותי-

אף אחד לא צריך לראות את העונה ה3. לפחות לא אדם שחיי חיים נורמלים ושלווים בפרברי ראשל"צ

כולם צריכים לראות את עונה 3.

יצירת מופת נהדרת, טלוויזיה אמיתית. מבחינתי שידלגו על עונות 1-2, הן גם ככה לא טובות בעיניי, אבל 3 מצויינת.

Apple Scruff

New member
לא יודעת.

אני חושבת שזה היה פשוט יותר מידי בכמות פרקים ממוזערת. שלושה פרקים מורחים ומורחים את המתח, בפרק הרביעי מתחילים לאט לאט להבין ובפרק החמישי פשוט התפוצצות של מיליון דברים מזוויעים שקשה לעכל ברמה כזו. אני לא טיפוס שאיכפת לו אם יש סוף טוב או לא, אבל זה היה פשוט יותר מידי.

XUXA141

New member
כנ"ל

3 מכילה יותר מדי זוועות מצד אחד, ויותר מדי חורים גדולים ענקיים בעלילה מצד שני.

Apple Scruff

New member
לגמרי.

לא קונה את התירוץ העלוב ש"הדוקטור מביט עלינו בבושה" שמופט נתן, וזה מרגיש החור הכי גדול בעונה הזו. אם זו הייתה בסדרה בפני עצמה, מילא, אבל זו לא. זו סדרת בת שמתקיימת בעולם של הדוקטור ומדברים שהם על הקרב בקאנרי וורף ודברים כאלה, אז איך, איך לעזאזל? אני מבינה שלא רצו להביא לשם את דיוויד משיקולים הפקתיים, אבל שייתנו תירוץ יותר מוצלח ומשכנע ממה שניסו לספק.

מוגלי7

New member
מופאט? אתה מתכוון דיוויס.

ואני לא מבין למה אתם מצפים בכלל שהדוקטור יופיע בטורצ'ווד. להביא את הדוקטור כדי לפתור את העניינים זה הפתרון הקל והמתבקש. למה ללכת לשם? למה צריך תירוצים? מה יעזור לכם לדעת שיש סיבה לכך שהדוקטור לא הגיע לעזור אז? זה תורם לעלילה? אם היו אומרים לכם שהוא היה תקוע באיזה קרב גלקטי, זה היה מקל עליכם? אני באמת שואל. "לפעמים הדוקטור מסתובב בבושה"- זו רק השערה של גוון. אני לא חושב שהוא באמת היה מודע לאירועי העונה השלישית של טורצ'ווד ולא התערב "כי הוא הסתובב בבושה". הדוקטור לא מבקר כל הזמן בכדור הארץ, ולא הייתה לו שום דרך לדעת על מה שקרה בכדור הארץ באותו זמן.

Apple Scruff

New member
דיוויס* התרגלתי כבר. ../images/Emo58.gif לעונה השישית.

ואני בת. אני ממש לא מסכימה, אין מה לעשות. זו סדרת בת של דוקטור הו עם קשר ישיר לסדרה. אז התהייה "איפה הוא?" היא רלוונטית מאוד דווקא. אני לא מצפה מבחינת ההפקה שיביאו אותו, אבל אני כן מצפה שייספקו לי הסבר הגיוני למה הוא לא שם ברגעים כל כך קריטיים בכדור הארץ. אני לא חושבת שדברים כל כך שחור לבן ו"לא היה לו איך לדעת" כי זה בולשיט, במיוחד היום שיודעים שהטארדיס לוקחת אותו לאן שהוא צריך ללכת ולא לאן שהוא רוצה, ובמיוחד שמתחשבים בכל אירועי עבר. לא ציפתי שיביאו אותו, ציפתי שייספקו לי הסבר הגיוני למה הוא לא היה שם. ההשערה של גוון, הייתה מבחינת דיוויס הסבר כלשהו, אבל זה לא מספק. אגב, מי כותב את טורצ'ווד 4? מופאט או דיוויס?

myaron

New member
אני מסכים עם מוגלי

לא בכל דבר הדוקטור צריך להתערב. יש מצבים שהאנושות צריכה להסתדר בעצמה. אחרת, מה ההסבר ללמה הוא לא מתקן כל דבר קטן וגדול שהתחרבן בעבר כדי ליצור לנו אוטופיה? ההסבר של גוון באמת היה חלש, אבל זו רק דעתה. יכול להיות שהטארדיס לא הביאה אותו לשם כי היא ידעה שבני האדם יסתדרו (למרות הפתרון המזוויע) ואולי אפילו ידעה שהתערבות של הדוקטור רק תגרום לדברים להיות יותר רעים.

Apple Scruff

New member
דבר אחד,

שפולש לפה איזה חייזר דג הזוי שנוהג במכונית ספורט ופורץ לאיזה בית של משפחה שלווה ומאיים לרצוח שם את כולם (בחיי שאי אפשר לקחת חייזרים כאלה ברצינות), פה האנושות יכולה להסתדר בעצמה. אבל דבר בסדר גודל כזה? אי אפשר לדעת מה היה קורה אם הדוקטור היה שם, אבל הוא בטוח לא היה מרשה לנכד של ג'ק להירצח בצורה כלכך נוראית ע"י סבא שלו (אגב, זה החלק שהתחלתי לבכות כמו מטורפת. אולי על הדף זה נראה מופתי, אבל אני חושבת שעשו את זה בצורה נוראית, מזוויעה, קרה). הרי כבר יידוע לנו שמספיק שהדוקטור ייעמוד מולם ויגיד "תערכו חיפוש בארכיונים שלכם, אני הדוקטור" בשביל לגרום לרעד. אגב שזה עוד משהו שלא אהבתי- שניסו להקביל בין הדוקטור לג'ק עם כל ה"תערכו חיפוש 150 שנה אחורה"/"טיילתי המון זמן לבד", סתם היה מיותר ודיי מגוחך ומעצבן.

XUXA141

New member
לא שייך לדוקטור, דוגמא למה שהפריע לי..

בקולות של הילדים, כל אחד מהמדינות הילדים דיברו על כמות הילדים שצריכה להלקח מכל מדינה. מספיק היה שמדינה אחת תסרב לשלוח ילדים וכבר בריטניה לא תעמוד במכסה. יותר מכך, אם כל הילדים מועברים מאנגליה, איך יספיקו להגיע לשם ילדים ממדינות רחוקות? ממדינות שאין להן תקשורת או תחבורה הולמת? האם הילדים הבריטים "יפצו" על כל ילד שאינו בריטי שלא הגיע כי לא הספיקו או כי המדינות סירבו?

מוגלי7

New member
רק מתקן טעות

ה456 רצו 10% מהילדים מכל העולם, לא 10% מהילדים מכל מדינה, וכשהבריטים סירבו אז ה456 גרמו לילדים להגיד 10% מכל מדינה, כדי להראות להם שהם מדברים עסקים.

Apple Scruff

New member
ועדיין קשה לי להאמין שכל מדינות העולם היו

מסכימות לזה. ולך תביא 10% מילדי סין ביממה אחת לנקודות איסוף בבריטניה למשל. פשוט לא הגיוני.

myaron

New member
מסכים בהחלט

עונה 3 היא יצירת מופת. אני מקווה שעונה 4 תצליח לדגדג אותה.

John the Savage

New member
../images/Emo45.gif

עונה 3 של טורצ'ווד בכמה סידרי גודל יותר טובה מעונה 1 ו-2. בעונה הראשונה היו עוד חלקים שחיבבתי, אבל עונה שתיים בכלל היתה בלתי נסבלת בעיני (ובייחוד מחציתה השניה).

למעלה