שאלה על טיגאזון

ירון1111

New member
שאלה על טיגאזון

קודם כל רציתי להודות לאנשים על הרעיון הנפלא הזה . הגעתי לכאן בעזרת חבר ששמע . לאחרונה הוצע לי סוג חדש ( לי ) של טיפול : שילוב של טיפול בעזרת קרני UVA עם כדורים . אני חולה בפסוריאזיס כמה שנים וזו הפעם הראשונה ששמעתי על הטיפול הזה ( עד עכשיו מצבי היה קל והשתמשתי במשחות כדון דיוונקס ) מישהו מכיר ויכול לספר עליו קצת יותר ?? ועוד משהו : מישהו יכול להגיד לי בכלל איך מתקשרים עם האגודה ?? שלחתי להם מכתב לתיבת הדואר אבל תשובה יוק.. גם לטלפונים לא עונים שם כל עזרה תתקבל בברכה ירון

חגית**

New member
ברוך הבא ירון

ראשית אתייחס לחלק הראשון של פנייתך.........אתה מציין שמצבך קל יחסית, אם כך אני אישית לא הייתי שוקלת את הטיפול שאתה מדבר עליו.........בכל אופן לא בשילוב עם כדורים......איני מתיימרת להיות רופאה אך משיחות עם חברים יש האומרים שהכדורים עלולים להיות מסרטנים, ובכל אופן אלה כימיקלים שאתה מחדיר לגוף........ברר היטב מה הסיכונים ומה תופעות הלואי האפשריות לפני שתשקול טיפול כזה אם בכלל. לגבי הפניה לאגודה...........יש לשלוח לת.ד. של האגודה אישור רופא עור על היותך חולה פסוריאזיס ובקשה להרשם לאגודה.........בדואר חוזר תקבל כרטיס חבר לתשלום..............והחל מביצוע התשלום תקבל פעמיים בשנה את דפי הרישום לירידה לים המלח ואחת לשנה את בטאון האגודה.......למעשה נכון לעכשיו בזה מסתכמת פעילות האגודה........כולנו תקוה שהדברים עומדים לפני שינוי. זהו נותרתי חסרת אויר..........שיו כמה אני מדברת.........אז להת`....ובהצלחה.....נשמח להשתמע בהמשך גם הצ`ט............חגית.

Espresso

New member
טיגאזון?

ראשית לא ידוע לי על טיפול של הקרנות עם טיגאזון UVA בשילוב כדורים זה לא טיגאזון ויש באתר שלנו הסבר על הטיפול הזה שיש בו גם סיכונים, בכל מקרה אם מצבך קל לא הייתי ממליץ לך ללכת על טיפול דראסטי כזה, ים המלח בהחלט יעזור לך אבל אם רופא עור הציע לך כנראה יש דברים בגו. לגבי האגודה אז כפי שחגית כתבה לך ואם שלחת מכתב תמתין לתשובה רק בדוק שאכן שלחת להם אישור מרופא עור על היותך חולה פסוריאזיס. יום טוב

למעלה