שאלה על טיולי אופניים מאורגנים

עלמה ל

New member
שאלה על טיולי אופניים מאורגנים

שלום רב לכל הנוכחים מחפשת חברה שמארגנת טיולי אופניים (שטח) בני כמה ימים, באזור הנגב או הגולן, עבור בחור מחו"ל (דובר אנגלית), בעל נסיון רכיבה וכושר מעולה. מכירים? יכולים להמליץ למי לפנות? תודה רבה.

alfon

New member
יש טיול במכתש רמון ב 8/11

לא יכול לשים פה פרטים כי זה בכסף תתקשרי ליונתן שטריקר שמארגן את הטיולים שם. 058-746414

עלמה ל

New member
אחלה. רשמתי. אבל הבהרה:

הבחור יגיע מחו"ל. כלומר הוא מחפש חברה מארגנת שגם תספק אופניים, חלקי חילוף, רכב מלווה, אוכל וכל השאר. יש בנמצא??

Eyal Hershtik

New member
השכרת אופניים לטיול ממושך ....

האופציות שיש כיום הם טיולים דו-יומיים בנגב : אחת האופציות היא חברת ג'ירף והאופציה השניה היא חוג האופניים של מדרשת שדה בוקר . שניהם מספקים רכב מלווה ,אוכל וכל מה שצריך ואף יספקו (אם אני לא טועה ) אופניים במידת הצורך . תתקשרי ותשאלי לטיולים חד יומיים יש יותר אפשרויות..... אייל

רֶשֶף

New member
לא סתם כוכב - יהלום של ממש../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

הוא רוכב טוב. הוא נראה טוב. הוא מבוקש. הוא נותן תקווה לזנב הקשיח והוא הולך להפריש לי אחוזים על יחסי ציבור ויעוץ לשיפור הזוגיות. (שלא לדבר על כל מיני טובות הנאה גסטרונומיות ואחרות)

Eyal Hershtik

New member
וואלה רשף , הצ'ק עושה את דרכו ../images/Emo9.gif

ברגעים אלו ממש לכוון כפר-סבא ......

IlanShacham

New member
אגב, אם הוא לא מוצא טיול עם

חברה מוסדרת, אני בטוח שתוכלי למצוא כאן בפורום חבר'ה שישמחו לקחת אותו לטייל (ואז רק צריך לדאוג לו לאופניים).

maoz277

New member
יש גם את יואב בהט שעושה טיולים ....

נודדים בעיקר בדרום. בעניין השכרת אופניים יש בת"א את אילן 052-504758 ואשדוד את אופני יקיר 08-8660697 לשני יש גם שיכוך מלא (אופניים איכותיות ומתוחזקות).

alonaski

New member
ג'ירף מארגנים טיול סופ"ש בנגב

בסופ"ש הקרוב!! לינה באוהל בדואי משוכלל + ארוחות נאות! צרי קשר עימם, זה: ארנון או ניר!
מסלולים יפהפיים!!!
מומלץ!

עלמה ל

New member
בואנה חבר'ה - יצאתם גדולים!!!

נתתם לי שעורי בית, אני הולכת להתקשר. במקביל הוא מבטיח לעזור למי שרוצה לטייל באזור הריביירה הצרפתית. והכי חשוב - תשמרו על עצמכם שם בכביש.

למעלה