שאלה על טיול ושינה ביפן

שאלה על טיול ושינה ביפן

שלום לכם. אני קוראת פה זה זמן מה אבל רק עכשיו אני חושבת שאולי נוכל לנסוע לטייל ביפן.
יש לי שני ילדים (בגודל בינוני :) - 9 ו 12), ואני ובעלי והשאלה היא לגבי שינה. בארה"ב יש כמעט תמיד אפשרות לישון בחדר אחד עם שתי מיטות בגודל דאבל, ואני לא יודעת מה קורה ביפן - קשה לי עם האתרים ביפנית, אני מדברת קצת אבל הקאנג'י שלי לא מבריק. אז אם יש לכם עצות למה אני בכלל צריכה לחפש ואילו מחירים ואפילו לינקים זה יהיה מעולה!!
אני מעדיפה לישון במקומות מענינים ולא מלונות מערביים, אבל כסף הוא שיקול (מעדיפה חדר בלא יותר מ 100 דולר אם אפשר - 100000 ין נכון?). אני לא התחלתי לתכנן את הטיול אבל אני חושבת שאני אלך על האיזור של קיוטו נארא ואולי צפונה, כנראה שאני אוותר על טוקיו.
הרבה תודה

milly12

New member
יש ריוקנים עם חדרים ל 4 אנשים

מה שכן, שימי לב שברוב המקרים המחיר הוא לאדם ולא לחדר. לרוב המחיר כולל גם 2 ארוחות. לא יכולה להגיד לגבי הנחות לילדים אבל אולי יש.

יש לשים לב גם אם החדר כולל אמבטיה או שיש רק אמבט משותף. שאלה אם יהיה לכם נוח במקרה של חדר כזה.

100 דולר זה בסביבות ה 10,000. יש לך 0 מיותר. אני לא ממש מומחית אבל נראה לי שיהיה קשה למצוא ריוקן נורמאלי בתקציב כזה אבל אולי מישהו יתקן אותי. לדעתי ריוקן סביר עם 2 ארוחות יהיה בסביבות ה 8,000 יין לאדם.

קישור לאתר. אנסה לחפש עוד

http://www.japaneseguesthouses.com/

תודה
אני אסתכל בלינק ששמת

שינה לרביעייה

באתרים כמו booking.com, agoda וכו' תוכלי לראות הצעות למלונות ביניהם גם ריוקנים ל-4 אנשים.
אני מניח שבמרבית המקומות ובמלונות העסקים תיאלצו להזמין 2 חדרים, כי ביפן החדרים פצפונים ובקושי מיטה אחת נכנסת שם, אז על מרחב ל-2 מיטות דאבל אין מה לדבר. אבל פה ושם יש גם חדרים למשפחות.
בריוקנים או באירוח כפרי מסורתי (חדרי טאטאמי וכו') בהחלט אפשר לשכור חדרים יותר גדולים שיהיו בהם מקומות גם ל-4 פוטונים במרחב. שווה לשקול גם הוסטלים כמקום לינה למשפחה, הם עשויים להיות ברמה גבוהה יחסית (לא מדובר בהוסטלים של דרום אמריקה מבחינת ניקיון כמובן).
לגבי המחיר אז כנראה שמחוץ לטוקיו יהיה לכן קצת יותר זול, אבל המחיר לריוקנים הוא בערך מה שmilly12 אמרה. אין שום מצב שתוכלו לשכור חדר ב-100 דולר ל-4 אנשים. אולי בכפול ואפילו יותר.
ריוקנים למרות שהם לכאורה פחות מאובזרים ממלונות, נחשבים למקום לינה יותר יוקרתי ואיכותי ובהתאם גם לרוב המחיר. הם גם כמעט תמיד מגיעים עם ארוחת בוקר בעסקה.
בתקציב נמוך הייתי הולך על הוסטלים ומלונות עסקים (ואפשר גם לילה בקפסולה לשם הצחוקים והזכרון).
&nbsp
ועוד הערה קטנה בנוגע לטיול - לא רוצה להתערב בתכנון האישי שלכם (על טעם וריח וכו') אבל לא הייתי מפספס ביקור בטוקיו, לפחות לזמן קצר וסמלי אם כבר עושים את המאמץ ומגיעים למדינה.

תודה, אונגרד

אני אשקול קפסולה בשביל החוויה.
מענין איך משפחות יפניות מטיילות? הרי גם להם יכולים להיות 2 ילדים, לא?
&nbsp
לגבי טוקיו - תודה על העצה - לא התערבות, אני מאוד אוהבת שמייעצים לי
- לגבי זה, אם הייתי רוצה להכניס את טוקיו לטיול של 10 ימים כמה היית עושה בה ולאן היית הולך? (יש לי שני ילדים כאמור)

הצעות טיול

למרבית הזוגות היפניים שראיתי היה ילד אחד. לא זוכר המון משפחות עם יותר. זה הזכיר לי שמתישהו ראיתי באיזה מקום משפחה נדירה עם שלושה ילדים בטוקיו וכמובן שהופתעתי. לא עברו כמה שניות וההורים גם נתגלו, והיו באופן מפתיע או שלא... ישראלים :)
&nbsp
לגבי הצעות טיול אפשריות למשל -
טעימה מהכל - טוקיו 3 ימים, פוג'י 3 ימים, קיוטו 4.
טבע ונופים - טוקיו 2 ימים, פוג'י 3 ימים, האלפים היפניים 2, קיוטו 3.
טבע ונופים 2 - צפון יפן (הוקאידו).
נוף עירוני - טוקיו 4 ימים, קיוטו 4, אוסאקה/הירושימה 2.
נוף עירוני לייט - טוקיו 1 ימים, קיוטו 6, הירושימה 3.
&nbsp
הייתי מנסה למרות מגבלות התקציב לנסות ולדחוף עוד כמה ימים, זה בהחלט שווה את זה. שבועיים זה די האורך המינימלי המומלץ לטיול שהוא קצת יותר מטעימה שלא ירגיש קצת מדי.

אחלה תודה. לא מתים פה על להוציא את

הילדים מבית ספר אז לא נראה לי שנעשה זה ולכן 10 ימים (חופשת אביב מה שנקרא).
בכל אופן, אני אקרא על יפן יותר לעומק ואבדוק את ההצעות שלך

milly12

New member
ראיתי פה ושם משפחות יפניות

עם 3 ילדים. הכי מוזר הייתה אמא שנסעה על אופניים ילד מקדימה, ילד מאחור ותינוק במנשא.

למעלה